Користувач:Aktavis

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

ТОВ Актавіс (Aktavis Ltd) - українська компанія, що спеціалізується на металообробці токарним та фрезерним способом. Дата заснування компанії 2014. Компанія надає послуги металообробки на терії всій України. Компанія спеціалізується на виготовлені складних та нестандартних деталей по кресленнях та зразках. Роботи по металообробці компаныя виконує на верстатах нового покоління амеріканського виготовлення Hurco, Arix та Zenitech . Поєднення конструкторської команди і можливостей металообробних верстатів дали можливість підприємству виготовляти якісні українські деталі.

Основні напряки роботи ТОВ Актавіс:

Одним із найбільше успішних напрямків компанії є виготовлення зубчастих колес (шестерні та вал-шестерні) із різним модулем та типом зуба. Виготовлення шестерень відбувається на фрезерному верстаті Hurco VMx 42i в 3х та 4х координатах.

Ще одним розвиненим напрямком компанії ТОВ Актавіс (Aktavis Ltd) є виготовлення запчастин для сільпгосп техніки. Це такі деталі: - Зірочки з різними типами посадки: шпонка, шплінт, шестигранник; - Шестерні і вал шестерні (термічна обробка - гарт, ТВЧ, цементація); - Монолітні шнеки; - Вали; - Шкворні; - Пальці і втулки; - Болти і гайки; - Стійки управління, важелі; - Розтискний кільця; - Шліцьові втулки; - Маточини; - Кронштейни; - Зубчасті і шліцивие муфти; - Кришки; - Ножі жаток; - Власники ножів; - Шківи різних типів; - Нестандартні ланцюга; - Корпусні деталі; - Складальні зварні елементи.

Фото робіт компанії можно подивитися на сайті компаніі компанії у розділі фото.

Також компанія здійснює єкспорні поставки продукції до Европи. Якість і гарантія виготовлення із урахуваннях всіх параметрів креслення - основна причина вибору европейських компаній.