Користувач:TimothyBlue

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
WikiBreak Notice Вітання з Лос-Анджелеса

Наразі я дуже погано знаю українську мову, прошу вибачити за помилки, заздалегідь прошу вибачення, якщо випадково висловлю щось образливе; це ненавмисно.

Сподіваюся, що трохи вивчу українську мову та напишу матеріал про Лос-Анджелес, моє рідне місто. Я також сподіваюся, що зможу перенести деяку інформацію про Україну, яку я знайшов тут, до англійської Вікіпедії.

У моєму профілі в англійській Вікіпедії є більше інформації про мене, мої інтереси та статті, які я створив. Будемо вдячні за будь-які пропозиції чи допомогу. TimothyBlue (обговорення) 05:50, 19 січня 2023 (UTC)

About me[ред. | ред. код]

Metapedia: https://meta.wikimedia.org/wiki/User:TimothyBlue

Я американець, який усе своє життя прожив у місті, яке я люблю, Лос-Анджелесі, зокрема в районі Голлівуду; Я народився недалеко від місця, де живу зараз. Я відвідав 46 із 50 штатів і всі провінції Канади, але США та Канада були найбільшою частиною моїх подорожей. Моє походження поляки та євреї. Крім цього, ви можете описати мене як старого, агностик, щасливого, бідного робітничого класу, гея, одруженого, вчителя на пенсії. Улюблений роман: наразі «Людина без якостей», Роберт Музіл; Улюблений колір: синій; Улюблена пісня: Fixing a Hole від Beatles. Боїться павуків, змій та гризунів.

Supports Ukraine

Notes[ред. | ред. код]

Articles created[ред. | ред. код]