Обговорення користувача:Undsoft

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Привіт, будь-ласка, додавай тільки оголошення що є важливими для спільноти на дошку оголошень Порталу. Немає необхідності повідомляти про нові статті, оскільки вони є у списку Нових Редагувань. Приклади оголошень: нові вибрані статті, нові питання для загального обговорення, і т.п.rosty 18:48, 24 Трав 2005 (UTC)

До речі, підписуватись простіше всього так ~~~ (тільки ім'я) або ~~~ (ім'я + дата і час). Щодо перекладів із англійської, це чудова пропозиція, найкраще її реалізувати, якщо є бажання попрацювати над проектом, перекладаючи українською відсутні статті із цього списку: Wikipedia:Статті які повинні бути у всіх вікіпедіях. Якщо виникнуть запитання щодо проекту, завжди буду радий допомогти. rosty 19:04, 24 Трав 2005 (UTC)


Привіт, непогана виходить стаття Телефон, я транслітерував кілька прізвищ та поправив очепятки. Хочу лишень порадити як її краще організувати. Не залишай англійський текст у "живій" статті. Якщо праця над статтею триватиме достатньо довго, то є дві опції: 1) закоментувати "робочий" переклад і англійський текст, та помістити закоментоване попередження іншим редакторам на початок тексту (<!--- Ось так! --->); 2) робити переклад на "робочому столі" у просторі імен користувача, наприклад Користувач:Undsoft/Робочий стіл, це дозволить повноцінно її редагувати, і не буде провокувати інших користувачів робити похапливі редагування. Ну і поки стаття не завершена, слід обов'язково додавати {{TODO}} на початок статті, щоб якщо із якихось причин доведеться закинути роботу над статтею, інші користувачі могли її бачити як незавершену. rosty 19:10, 31 Трав 2005 (UTC)


На статтю ще не дивився, не мав часу, а зображення із інших Вікі доводиться перезавантажувати, причина цього здається пов'язана із авторськими правами. Була раніше можливість включати в текст зображення із інших веб-серверів, але вона зараз виключена. Докладніше про зображення тут. rosty 15:40, 6 Черв 2005 (UTC)

Статті без джерел[ред. код]

Вітаю! Ваш внесок у Вікіпедію дуже цінний, проте у деяких зі статей, створених вами, не вказано жодних джерел. Пам'ятайте, що матеріал без посилань на авторитетні джерела і який неможливо верифікувати, може бути підданний сумніву та вилучений:

  1. Гаврило Принцип

Зауважте, що, можливо, деякі статті вже мають джерела, проте шаблон {{без джерел}} був залишений випадково у статті. У такому випадку достатньо просто вилучити вказаний шаблон зі статті. --DixonDBot (обговорення) 15:27, 15 грудня 2012 (UTC)Відповісти

WRating — сервіс, який оцінює ваш внесок у відвідуваність Вікіпедії.[ред. код]

Привіт. Дякую, що наповнюєте українську Вікіпедію. Мене звати Андрій UkrFace і я розробник рейтингу WRating. Рейтиг зіставляє об'єм правок, які ви зробили, з відвідуваністю відповідних статтей.
Система вже оцінила ваш акаунт. Завдяки вашому внеску Вікіпедія у червні отримала 2 118 переглядів (детальніше).
Рейтинг оновлюється щомісяця, зазвичай до 5-го числа кожного місяця.
Також я розробив юзербокс:

РЕЙТИНГ
W
Слідкую за своїм рейтингом на WRating
Код: {{WRating|wiki=uk|username=Undsoft}}

Його можна розмістити на своїй сторінці, посилання з нього веде прямо на ваш результат.
Буду радий бачити вас серед користувачів рейтингу.
UkrFace (обговорення) 07:38, 11 липня 2021 (UTC)Відповісти