Після. Назавжди

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Після. Назавжди
After Everything
Жанр драматичний фільм і екранізація роману[d]
Режисер Castille Landond
Сценарист Castille Landon
У головних
ролях
Хіро Файнс-Тіфін, Джозефін Ленґфорд, Мімі Кіні, Benjamin Mascolo
Оператор Joshua Reis
Композитор Giorgos Kallisd
Дистриб'ютор Ad Astra cinema
Мова English
Країна  США
Рік 2023
Дата виходу 14 Вересня 2023
IMDb ID 15334488

«Після. Назавжди» або Після 5. Назавжди (англ. After Everything) — американський романтичний драматичний фільм, заснований на популярному романі «Після — Довго і щасливо». «Після. Назавжди» — п'ятий фільм із серії фільмів «Після» та продовження четвертого фільму «Після. Глава 4». Прем'єра відбулася 14 вересня 2023 р[1].

Про фільм було оголошено на світовій прем'єрі четвертого фільму 24 серпня 2022 року, коли Хіро Файнс-Тіфін оголосив, що фільм буквально нещодавно було дознято.

Сюжет[ред. | ред. код]

Складний характер Хардіна та емоційність Тесси не раз ускладнювали їм життя. Перепони, які стали між ними цього разу, здаються для Тесси нездоланними. Вона досі ображена на Хардіна за те, у який спосіб він оприлюднив подробиці їхніх взаємин. Однак Хардін як ніколи ясно усвідомлює своє бажання бути разом. Проте йому потрібно розібратися зі своїм минулим і вирішити яким він хоче бути у майбутньому. Аби розібратися в собі і виправити помилки минулого, він вирушає до Лісабону, де перебуває його давня знайома.

У ролях[ред. | ред. код]

Виробництво[ред. | ред. код]

Існування фільму трималося у секреті до світової прем'єри «Після. Довго і щасливо», у якій Хіро Файнс-Тіфін оголосив, що вони щойно закінчили зйомки п'ятого фільму під назвою «Після. Назавжди»[2].

Це перший фільм, який не має нової назви. Однак «After Everything» — це початок цитати в епілозі роману «Після — Довго і щасливо», коли Хардін резюмує свої стосунки з Тессою.

Прем'єра першого тизер-трейлера «Після. Назавжди» відбулася 23 грудня 2022 року, в ньому брали участь Хіро Файнс-Тіфін (Хардін Скотт), Луїза Ломбард (Тріш Деніелс) і Стівен Мойєр (Крістіан Венс)[3].

Майбутнє[ред. | ред. код]

Після 6[ред. | ред. код]

19 квітня 2021 року було підтверджено, що сіквел знаходиться у розробці, а Кастілль Лендон пише та керує проектом. Сіквел розповість про дітей Теси та Хардіна, Емері та Одені, а також про їхню кузину Едді Гібсон. Команда майбутніх фільмів розглядає продовження історії як спосіб достукатися до наступного покоління шанувальників «Після»[4].

Після. Початок[ред. | ред. код]

19 квітня 2021 року було підтверджено, що приквел перебуває у розробці, а Кастілль Лендон пише та керує проектом. Через те, що персонаж Хардіна Скотта у фільмі молодший, актор Хіро Файнс-Тіфін не повернеться як головний герой.

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Untitled After Sequel - IMDb (амер.). Процитовано 9 січня 2023.
  2. After Movie в Instagram : "Hessa’s story isn’t over 💞 #AfterEverything". Instagram (рос.). Процитовано 26 грудня 2022.
  3. Josephine Langford on if she's tired of playing Tessa Young and if she'd ever do another After movie (ru-RU) . Процитовано 26 грудня 2022.
  4. Condé Nast (19 квітня 2021). The "After" Movie Universe Is About to Get a Whole Lot Bigger. Teen Vogue (амер.). Процитовано 26 грудня 2022.

Посилання[ред. | ред. код]