Адам Роуз

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Адам Роуз
Рей Леппан
Загальна інформація
Прізвиська Адам Роуз
Демон Дюк
Лео Крюгер
Преслі Джексон
Рей Леппан
Рей Борн
Національність ПАР ПАР
Громадянство  ПАР
Місце проживання США
Народження 20 липня 1979(1979-07-20) (44 роки)
Йоганнесбург, Трансвааль, ПАР
Зріст 185 см
Вага 100 кг
Спорт
Вид спорту Реслінг
Тренери FCW
Джастін Гебріел
Участь і здобутки
CMNS: Адам Роуз у Вікісховищі

Рей Леппан (англ. Ray Leppan; нар. 20 липня 1979) — південноафриканський професійний реслер. В даний момент (2014) виступає в WWE під псевдонімом Адам Роуз. Колишній дворазовий чемпіон FCW у важкій вазі.

Кар'єра у реслінгу[ред. | ред. код]

Південна Африка[ред. | ред. код]

У професійному реслінгу Рей дебютував в 16 років. Виступав в південноафриканських промоушенах в команді Pure Juice з Джастіном Гебріелом. Також він працював в World Wrestling Professionals під ім'ям «Dameon Duke». Там, в 2007 році, він виграв чемпіонство у важкій вазі.

WWE[ред. | ред. код]

25 лютого 2010 Рей дебютував в FCW під своїм справжнім ім'ям, програвши Курту Хокінгсу. Два тижні потому Леппан програв матч Елаю Коттонвуду. Наступного тижня Рей змінив сценічне ім'я на Лео Крюгер і програв Джонні Кертісу. 18 березня Крюгер здобув свою першу перемогу з моменту вступу в FCW, перемігши Джейкоба Новка. На телевізійних записах 20 травня, Крюгер викликав свого напарника Джастіна Гебріела на поєдинок. Зрештою, 10 травня Крюгер програв, проте переміг в матчі-реванші. В середині 2010 Крюгер сформував команду з Дерріком Бейтменом. Вони билися за командне чемпіонство FCW, однак виграти його не змогли. Згодом, для здобуття чемпіонства, Крюгер формував команду з Тайлером Рексом, однак і в даній команді чемпіоном він не став. 23 вересня програв Бо Далласу. Під час матчу Лео зламав собі шию. Під час лікування Крюгер працював коментатором в FCW.

У 2011 Леппан вийграл титул чемпіона FCW у важкій вазі, перемігши в чотиристоронньому матчі Деміена Сендоу, Хаскі Харріса і Діна Емброуса. [Успішно захистив титул 24 жовтня, а 14 листопада на шоу FCW Рей переміг Харріса і Річі Стімбота в матчі потрійний загрози за чемпіонство FCW у важкій вазі. 18 грудня Крюгер захистив титул проти Сета Ролінса після втручання Антоніо Сезаро.

В кінці 2011 Крюгер з'являвся на декількох хаус-шоу WWE, де програв Алексу Райлі. 30 грудня об'єднався з Райлі і Мейсоном Раяном, щоб перемогти в матчі «три-на-три» проти Джей Ті Джи, Курта Хоукінса і Тайлера Рекса на хаус-шоу бренду RAW. 2 лютого 2012 програв свій титул Майку Далтону. Через три тижні Крюгер повернув собі першість, проте програв в ту ж ніч Сету Роллінсу.

Коли WWE провело ребрендінг, і підготовча майданчик FCW стала називатися NXT Wrestling, Крюгер був виставлений в турнір за чемпіонство NXT, проте програв у чвертьфіналі Річі Стімботу. У вересні Крюгер отримав новий гіммік несамовитого мисливця і найманця. У грудні Крюгер утворив команду з Кассіусом Оно й вступив в турнір за командне чемпіонство NXT. Команда змогла пройти перше коло, перемігши Райлі і Бейтмена, після чого програли в півфіналі Едріана Невіллу і Оліверу Грею. 18 липня, на одному з шоу, Роуз став першим претендентом на чемпіонство NXT, перемігши Самі Зейна і Антоніо Сезаро. 7 серпня Крюгер бився за NXT-чемпіонство з Бо Далласом, однак програв.

Пізніше він почав виступати на хаус-шоу під псевдонімом Адам Роуз. 6 березня 2014 повернувся на телебачення в ролі організатора вечірок з яскравими костюмованими тусовщиками, які постійно супроводжують його при виході на ринг.

Роуз дебютував в основному ростері RAW 5 травня під час виступу Джека Сваггера. Роуз постійно відволікав Сваггера під час його матчів, що призводило до поразки останнього. Свій перший матч провів 26 травня проти Демієна Сендоу. Під час матчу втрутилися Зеб Колтер і Джек Сваггер, що, однак, не завадило Роузу перемогти. Першим pay-per-view для Роуза став Money in the Bank (2014), в якому він переміг Демієна Сендоу.

У реслінгу[ред. | ред. код]

Титули і нагороди[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]