Вікіпедія:Культурна спадщина та видатні постаті (2021)/Перевірка/Тиждень 1

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Стаття Автор(ка) конкурсних доповнень Журі Коментар до статті
Стопа Божої Матері с. Сумівка Allamay8021986 Anntinomy Порушення авторських прав, частково чи повністю скопійовано з новинного сайту. Велика ймовірність, що предмет статті не відповідає критеріям значимості
Риндовський Григорій Семенович DKM med Friend
Харківська наукова медична бібліотека Antonyahu Jbuket Треба ще трошки вичитати текст (побачив одрук - переміщені з вул. Сумській, 4 - потрібно Сумської). Також варто подумати над додатковими розділами. Можливо, в окремому розділі детальніше розписати фонди бібліотеки.
Театральна легенда (Фестиваль ім. Михайла Силаєва) Azagrebelna Visem Є питанння до стилю викладення інформації, цитати про М. Силаєва не зовсім відображають розділ "Історія виникнення", варто також описувати нейтрально та уникати в описі слів на зразок "геніальний"
Завітневич Василь Прокопович HjcjLev Yakudza Необхідно заповнити Вікіпедія:Вікідані та бажано додати картку {{Особа}}, виправити деякі дрібні стилістичні помилки
Девід Тамкін Krutyvuss Anntinomy Треба оформити тире та дефіси згідно Вікіпедія:Оформлення_тексту#Тире. У першому реченні-визначенні предмету статті завжди довге тире. не треба використовувати займенники його, він. Необхідно вичитати, розпочати уроки скоріше може вчитель, а учень бере уроки або починає вчитися грі на скрипці. Варто вікіфікувати назву опери. Цитування треба перевірити та оновити, щоб дата перегляду відповідала даті роботи над перекладом, інакше залишається англомовна дата доступу.
Жак Панков Krutyvuss Friend
Коваленко Юрій Андрійович Krutyvuss Jbuket Стаття помітно краще, ніж у російській вікі. Наразі треба зробити вікіфікацію, описати посилання в джерелах, зазначивши авторів і назви, використавши де треба шаблон (рос.). Також варто уважно ще раз вичитати (наприклад, варто прибрати слово "року" після 2014)). І ще я б поміняв місцями "Джерела" і "Примітки".
Мацак Іван Макарович Lizabenet777 Visem Стаття краща, ніж у російській версії, проте дещо запозичено з тієї версії. Термін "Велика Вітчизняна війна" варто замінити, є одрук
Степанівка (смт) Lizabenet777 Yakudza Залишились у деяких файлів проблеми з ліцензуванням.
Суханов Дмитро Іванович Lizabenet777 Anntinomy
Юнак Григорій Михайлович Lizabenet777 Friend У деяких друкованих джерелах-примітках не подано конкретну сторінку, звідки взято інформацію. Стаття про людину, тому Категорія:Радянська гвардія треба замінити на Категорія:Радянські військовики
Мечислав Махніцький MarinaRomanivna Jbuket Необхідно доопрацювати список видань, відповідно до правил бібліографічного опису ("Назва", Місто видання: місце, рік), або використавши шаблон:книга. Також не вичитаний зовсім розділ джерела.
Юзеф Аркуш MarinaRomanivna Visem По тексту наявні слова-паразити, яких можна уникнути
Піщанка (смт) Olexandr Brailian Yakudza
Ігнатович Борис Всеволодович Rina.sl Anntinomy У вступі хотілося б бачити інформацію про причетність до України, роки роботи тут абощо. Потребує покращення оформлення, багато зайвих пробілів. Зовнішні посилання з основних розділів варто перенести в розділ посилання або прибрати (персональна виставка, бузотера), висловлювання треба перекласти українською (ориганал теж лишити) або прибрати чи переказати (створити розділ оцінка творчості).
На пасіці VenzKor Friend Додати розділ «Примітки»
Бобров Володимир Іванович Анастасія Висілик Jbuket Стаття є перекладом з російської Вікіпедії, що варто зазначити спеціальним шаблоном на сторінці обговорення (Шаблон:Перекладена стаття). Також варто прибрати зі статті термін "Велика Вітчизняна війна".
Нестеренко Борис Григорович Анастасія Висілик Visem Переклад потребує додаткової вичитки
Бойко Микола Корнійович Андрій Гриценко Yakudza
Величко Михайло Миколайович Андрій Гриценко Green tickТак Anntinomy Попри те, що переклад, треба зробити примітки до всіх неривіальних тверджень і залучити ще джерела. Те джерело, що є навіть не містить інформації, що у статті (або у мене не відобаржає)
Леонов Олексій Дмитрович Андрій Гриценко Friend Відсутні примітки, стаття в публіцистичному стилі: «Потім були роки успішного навчання… «…напружена робота по вісім, а іноді, і по шістнадцять годин на добу» (на це ще й треба конкретні джерела). «При цьому молодому скульптору завжди допомагали особливості його характеру — величезна працьовитість і самодисципліна», «…блискуче захистився»
Нагорний Іван Якович Андрій Гриценко Green tickТак Jbuket Стаття є перекладом з російської Вікіпедії, що варто зазначити спеціальним шаблоном на сторінці обговорення (Шаблон:Перекладена стаття). Також варто прибрати крапки після шаблонів нар. і пом., проставити шаблони (рос.) в списку літератури і прибрати посилання на невільний файл з російської вікі в картці.
Пітер Сурай Андрій Гриценко Visem Хороша стаття, але потребує ще вичитки
Брилін Борис Андрійович Білоус Валентина Yakudza
Адамцевич Євген Олександрович Галина Балаклієць Anntinomy Текст статті треба зробити більш нейтральним, неупередженим,— прибрати неенцилопедичні чи емоційні вирази, напр., траплялося, багатющиий, найщасливіші дні свого дитинства. посилання на джерела треба додати наприкінці фактів та тверджень в тексті у вигляді приміток, Вікіпедія:Посилання на джерела.
Драгоманов Петро Якимович Галина Балаклієць Friend Упорядкувати стиль лапок, бо різнобій — то «Північна зірка на 1829 рік», то "Золотий кубок", то взагалі "«Північний Меркурій». Додати важливі категорії, як-от Категорія:Українські письменники, Категорія:Українські фольклористи, Категорія:Російські перекладачі та інші
Кибальчич Надія Матвіївна Галина Балаклієць Jbuket Доповнення до статті повинно складати не менше 3500 байтів, щоб вона відповідала конкурсним вимогам (станом на 18 жовтня +1160 байтів).
Протопопов Віктор Павлович Галина Балаклієць Visem Доповнення до статті повинно складати не менше 3500 байтів, щоб вона відповідала конкурсним вимогам (станом на 22 жовтня +1353 байти).
Антощенко-Оленєв Валентин Йосипович Гуманіст Yakudza
Олійник Микола Якович Гуманіст Anntinomy
Покровська церква (Зіньків) Гуманіст Green tickТак Friend Якісна стаття, ілюстрована, з хорошими джерелами та гарним викладом фактів. Трапився мені лише один невеликий одрук: полтавщини (з малої літери)
Цюпа Іван Антонович Гуманіст Green tickТак Jbuket Варто ще доопрацювати список посилань.
Будде Євгеній Федорович Дудар Олександр Visem Переклад, потребує додаткової вичитки
Гуревич Раїса Самуїлівна Іра Янчук Yakudza
Бровді Іван Васильович Катерина Теребеші 25 Anntinomy
Марійка Підгірянка Катерина Теребеші 25 Friend
Повх Лідія Петрівна Катерина Теребеші 25 Jbuket Доповнення до статті повинно складати не менше 3500 байтів, щоб вона відповідала конкурсним вимогам (станом на 18 жовтня +1383 байти).
Дача Функа Качуровська Visem Переклад, потребує додаткової вичитки. Наявні російськомовні джерела, що містять інформацію з російським окупаційним нахилом.
Цвігун Тетяна Омелянівна Качуровська Yakudza
Шейнфінкель Віра Костянтинівна Качуровська Anntinomy Примітки оформити через шаблон цитування (для цього у візуальному редакторі вибрати на панелі інструментів кнопку Джерело)
Ян Глінчевський Качуровська Friend
Аврахов Григорій Герасимович Купіна Тетяна Сергіївна Jbuket Згідно з регламентом конкурсу, започатковані (нові) статті мусять мати розмір щонайменше 3500 байтів. Станом на 18 жовтня стаття має ряд суттєвих недоліків, вказаних у відповідному шаблоні, та не відповідає за розміром (1943 байти) конкурсним вимогам.
Андреєв Костянтин Олексійович Купіна Тетяна Сергіївна Visem Замале доповнення, що не відповідає регламенту
Анцупов Євген Михайлович Купіна Тетяна Сергіївна Yakudza
Глянь Іван Данилович Купіна Тетяна Сергіївна Anntinomy Необхідно додати джерела та структурувати текст відповідно до правил
Приколотне Купіна Тетяна Сергіївна Friend Доповнення не відповідає вимогам конкурсу, додано незначущий факт
Годований Євген Федорович Ліна Слободян Jbuket Доповнення до статті повинно складати не менше 3500 байтів, щоб вона відповідала конкурсним вимогам (станом на 18 жовтня +943 байти).
Зорич Анастасія Антонівна Людмила Бабінчук Visem Потребує додаткової вичитки
Пам'ятник святому Флоріану (Микулинці) Максим Огородник Yakudza
Скульптура святого Даниїла (Великі Гаї) Максим Огородник Anntinomy ліворуч автодороги, а не зліва біля автодороги, розміри скульптури описати словами: Висота скульптури складає 1,2 метра, з них постамент складає стільки-то і т.д. Неймовірними— неенциклопедичний вираз. Примітку варто робити на більш авторитетне джерело — монографію Дуда, а не ЗМІ
Адаменко Ігор Миколайович Петро Михайлович 2 Friend
Бойко Петро Іванович Петро Михайлович 2 Jbuket Необхідно доопрацювати розділ "Основні роботи", відповідно до правил бібліографічного опису ("Назва", Місто видання: місце, рік), або використавши шаблон:книга. Посилання на зовнішній сайт потрібно прибрати з тексту і оформити в примітку. Також не завадить усе ще раз уважно вичитати (наприклад, пропущена кома після дати народження - 10 липня 1934 с. Гаркушинці).
Діденко Михайло Петрович Петро Михайлович 2 Visem Переклад, потребує додаткової вичитки
Жозе Кліасс Петро Михайлович 2 Yakudza
Ірина Гуревич Петро Михайлович 2 Anntinomy Доповнення менше 3500 байтів
Кай Борух Рувимович Петро Михайлович 2 Friend
Редченко Костянтин Іванович Петро Михайлович 2 Jbuket Стаття помітно краще, ніж у російській вікі. Наразі треба зробити вікіфікацію, прибрати нумерацію зі сфери наукових інтересів і основних праць, уважно вичитати текст (багато русизмів і одруків, пропущених пробілів). Також потрібно поставити шаблон (рос.) після російськомовної публікації.
Сазонов Костянтин Олександрович Петро Михайлович 2 Visem Переклад, потребує додаткової вичитки
Плоцидим Олександр Олександрович Руслана К. Yakudza
Власовський Костянтин Іванович Селена64 Anntinomy У Вікіпедії немає потреби економити простір, слова не скорочуємо: р., с. (село) арт., м. пишемо повністю, також біля деяких років немає навіть скорочення, варто додати слово рік усюди, де воно має бути. Варто додати скільки всього картин нараховує спадщина художника. Кінцеві розділи мають бути в такій послідовності: Примітки, Посилання, Джерела.
Лебедєва Марія Захарівна Селена64 Friend Прошу уважніше ставитися до джерел. Одразу в першому ж помилка — «Співаки країни» замість «Співаки України»
Марцинкевич Гаврило Селена64 Jbuket Зроблене доповнення +3415 байт. Можна ще зробити вікіфікацію, додати розділ "Примітки", виправити посилання в джерелах і вичитати текст. Також варто пошукати додаткові джерела і доповнити життєпис, щоб прибрати шаблон.
Волівач Володимир Савелійович Юлія Кривенко Visem Наявні одруки
Романенко Олександр Хомич Юлія Кривенко Yakudza
Савчук Петро Миколайович (письменник) Юлія Кривенко Anntinomy вже багато років вимагає уточнення з якого року чи періоду.