Джиммі Марку

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Джиммі Марку
Xhimi Marku
Загальна інформація
Національність Албанець
Громадянство  Албанія
Місце проживання Англія Герроу, Міддлсекс, Анґлія
Народження 27 серпня 1974(1974-08-27) (49 років)
Албанія Албанія
Спорт
Країна Албанія
Вид спорту Стронґмен
Участь і здобутки
CMNS: Джиммі Марку у Вікісховищі

Джиммі Марку (алб. Xhimi Marku, нар. 27 серпня 1974, Албанія) — албанський ломус який на міжнародній арені представляє Сполучене Королівство.

Кар'єра ломуса[ред. | ред. код]

Всерйоз про Джиммі як конкурентоспроможного ломуса заговорили у 2006 році після його перемоги у змаганні Найсильніша людина Анґлії. Окрім цього у 2006 році він брав участь у змаганні Найсильниший у Сполученому Королівстві та посів третє призове місце (його обійшли Ґленн Росс та Террі Голландс). У 2007-му він вдруге посів перше місце у змаганні Найсильніша людина Анґлії що дало йому змогу проходити відбірковий тур до участі у змаганні Найсильніша Людина Світу. Він посів третє місце у групі чотири і відповідно не пройшов далі (1 та 2 місця: Маріуш Пудзяновський та Дейв Остлунд відповідно). 2008 рік став одним з найуспішніших його років: перше місце у змаганні Найсильніша Людина Британії, третя перемога поспіль у змаганні Найсильніша людина Анґлії і друга можливість проходити відбірковий тур до участі у Найсильнішій Людині Світу (вдруге не пройшов).

Особисте життя[ред. | ред. код]

Нині мешкає в Герроу, Міддлсекс, Анґлія.

1 червня 2011 співробітники поліції виявили у нього в багажнику велику кількість марихуани. Йому було висунуто звинувачення: незаконне зберігання наркотичних рекович з метою їх подальшого збуту. Він був заарештований.

Посилання[ред. | ред. код]