Загублені: Елементи, яких бракує

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Загублені: Елементи, яких бракує
Тип вебсеріал
Режисер Jack Benderd
У головних ролях Майкл Емерсон
Композитор Майкл Джаккіно
Країна-виробник  США
Перший показ 7 листопада 200728 січня 2008
Кількість сезонів 1
Кількість серій 13
Посилання

Загублені: Відсутні елементи (англ. Lost: Missing Pieces) — це тринадцять відеокліпів протяжністю від однієї до чотирьох хвилин, що вийшли в перерві між третім і четвертим сезонами телесеріалу «Загублені», чиїм спін-оффом і є ролики[1]. Вони були доступні абонентам Verizon Wireless по понеділках з листопада 2007 року по січень 2008, і завантажувалися на сайт ABC через тиждень для безкоштовного онлайн-перегляду. «Мобізоди», які також називали «вебізодамі», знімалися в Гонолулі, Гаваї, і продюсували тією ж командою і з тими акторами, що і телевізійні серії; таким чином, весь зміст вважається канонічним і є доповненням до серіалу[2]. Всі 13 роликів були включені в якості бонусів на видання четвертого сезону на DVD[3].

Проєкт був анонсований в листопаді 2005 року під робочою назвою Lost: Video Diaries ; однак виробництво кілька разів скасовували через контрактні заборони. Сценаристи-продюсери «Загублених» спочатку мали намір зробити мобізоди окремою історією, яка розповідає про двох невідомих на той час персонажах в вигаданому всесвіті серіалу. Цих персонажів повинні були зіграти актори, які не перебувають в Гільдії кіноакторів США; однак інші гільдії відмовилися підтримати подібний проєкт. Після місяців безуспішних переговорів задумка, здавалося, була покладена ABC на полицю. У червні 2007 року було оголошено, що в мобізодах, які отримали нову назву — Lost: Missing Pieces  — будуть задіяні основні актори серіалу і тринадцять коротких відеокліпів, які не будуть зв'язані один з одним. Було знято дванадцять сцен; один ролик був віддаленою сценою з телевізійної серії. Реакція критиків на «Відсутні елементи» була змішаною. Мобізоди були номіновані на Еммі в 2008 році.

Мобізоди[ред. | ред. код]

ПК — виробничий код, що позначає порядок, в якому мобізоди були зняті, що відрізняється від того, в якому вони виходили і розташовані на DVD. Всі мобізоди були спеціально написані і зняті, за винятком «Конверта», який є віддаленою сценою із серії «Повість про два міста», яка знімалася 9-го і 11-го серпня 2006 року, за рік до інших мобізодів.

Номер серії Номер
серії у сезоні
Назва серії Режисер(и) Сценарист(и) Головний персонаж Оригінальний
показ
Оригінальний
показ українською
Код серії Глядачі
(у мільйонах)
1107«The Watch»
Джек БендерКарлтон К'юзДжек і Крістіан11 листопада 2007Буде оголошеноБуде оголошеноН/Д
Перед весіллям Джека з Сарою Крістіан вибачається перед сином за те, що не був йому хорошим батьком, і дарує годинник, який дістався йому від його батька.
2103«The Adventures of Hurley and Frogurt»Джек БендерЕдвард КітсісГ'юго Реєс13 листопада 2007невідомоБуде оголошеноН/Д
Коли Герлі повертається в табір, щоб взяти вино на пікнік з Ліббі, він зустрічає Нілу - продавця заморожених йогуртів. Фрогурт пояснює Герлі, що теж має види на Ліббі і чекає, коли її відносини з Герлі закінчаться.
3101«King of the Castle»Джек БендерБрайан К. ВонДжек і Бен20 листопада 2007невідомоБуде оголошеноН/Д
Під час перебування Джека в таборі Інакших він грає з Беном в шахи. Бен каже йому, що Острів може не дозволити Джеку покинути його, і навіть якщо йому це вдасться, одного разу він пошкодує про це.
4110«The Deal»Джек БендерЕлізабет СарноффМайкл і Джульєт26 листопада 2007невідомоБуде оголошеноН/Д
Джульєт відвідує Майкла, коли він перебуває в полоні у Інакших і обговорює з ним необхідність від'їзду Волта з Острова.
5106«Operation: Sleeper»Джек БендерБрайан К. ВонДжек і Джульєт3 грудня 2007невідомоБуде оголошеноН/Д
Джульєт будить Джека вночі і розповідає, що як і раніше працює на Бена.
6104«Room 23»Джек БендерЕлізабет СарноффДжульєт і Бен11 грудня 2007невідомоБуде оголошеноН/Д
Волт в полоні у Інакших і замкнений в кімнаті 23. Джульєт показує Бену убитих хлопчиком птахів у забитого вікна кімнати.
7112«Arzt & Crafts»Джек БендерДеймон ЛінделофГерлі, Джин, Сун, Майкл17 грудня 2007невідомоБуде оголошеноН/Д
Арцт намагається відмовити уцілілих йти в печери за Джеком, поки не чує димового монстра і сам вирішує перебратися туди.
8105«Buried Secrets»Джек БендерКрістіна М. КімДжин, Сун, Майкл24 грудня 2007невідомоБуде оголошеноН/Д
Сун закопує фальшиве водійське посвідчення, коли з'являється Майкл. Вона розповідає йому, що збиралася кинути Джина, і вони практично цілуються.
9111«Tropical Depression»Джек БендерКарлтон К'юзМайкл31 грудня 2007невідомоБуде оголошеноН/Д
Арцт зізнається Майклу, що збрехав про новий сезон дощів. Також він розповідає йому, що прилетів до Австралії, щоб побачити дівчину, з якою він познайомився в Інтернеті, але був відкинутий.
10102«Jack, Meet Ethan. Ethan? Jack.»Джек БендерДеймон ЛінделофДжек і Ітан7 січня 2008невідомоБуде оголошеноН/Д
Ітан приносить Джеку чемоданчик з ліками, вони говорять про Клер і про те, що їм швидше за все, доведеться приймати пологи.
11108«Jin Has a Temper-Tantrum on the Golf Course»Джек БендерДрю ГодардДжин, Герлі, Майкл14 січня 2008невідомоБуде оголошеноН/Д
Джин, Майкл і Герлі грають в гольф. Джин б'є по м'ячу, але не заганяє його в лунку, і у нього починається істерика.
12109«The Envelope»Джек БендерДеймон ЛінделофДжульєт Берк21 січня 2008невідомоБуде оголошеноН/Д
Джульєт обпекла руку, поки готувала кекси. До неї заходить жінка, і розмова заходить про Бена. Джульєт збирається показати їй конверт зі знімками Бена, на яких видно пухлину, але тут приходять члени клубу книголюбів.
13113«So It Begins»Джек БендерДрю ГодардДжек, Крістіан28 січня 2008невідомоБуде оголошеноН/Д
Події відбуваються відразу після падіння літака. Крістіан просить Вінсента побігти і знайти Джека. Повторюється сцена відкриття серіалу, в якій Джек приходить до тями посеред джунглів, і повз пробігає Вінсент.

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Lost: Missing Pieces. Архів оригіналу за 28 березня 2018. Процитовано 28 березня 2018.
  2. About Lost: Missing Pieces. Архів оригіналу за 6 квітня 2016. Процитовано 28 березня 2018.
  3. Lost: The Complete Fourth Season. Архів оригіналу за 29 березня 2020. Процитовано 28 березня 2018.

Посилання[ред. | ред. код]