Золоте Левеня (журнал)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Золоте Левеня
Країна видання Україна
Тематика дитячий розважально-пізнавальний журнал
Періодичність виходу щомісячний
Мова українська
Видавець громадська організація «ЗОЛОТІ ЛЕВИ ЧОРНОЇ СОТНІ»
Засновник ГО "ЗОЛОТІ ЛЕВИ ЧОРНОЇ СОТНІ"
Засновано березень 2018
Наклад понад 21.550 примірників
Ціна 35 грн
Передплатний індекс 60735 (в Укрпошта або в ДП «Преса»)

zolote-levenya.com

«Золоте Левеня» - дитяче щомісячне видання орієнтоване на вік 4-7 років. Перший випуск вийшов у березні 2018 року. Засновник: ГО «ЗОЛОТІ ЛЕВИ ЧОРНОЇ СОТНІ».

Історія[ред. | ред. код]

«Золоте Левеня» - правильні орієнтири з дитинства. Чесність, порядність, патріотизм, любов і повага до людей та своєї країни виховують з дитинства. Від того, на яких цінностях будуть зростати сучасні діти, які книжки читатимуть, які приклади для наслідування матимуть, залежатиме майбутнє України. Дитячі фільми та література — це те, що ще змалечку закладає орієнтири, яким людина слідує вже в дорослому віці.

Дитяча періодика «Золоте Левеня» — це не тільки можливість у легкій розважальній формі привчити дитину до читання, “відірвавши” від планшету і комп’ютера, але й спосіб покращити відносини батьків та дітей, весело й корисно провести разом час.

«Золоте Левеня» — дитячий розважально-пізнавальний часопис, який презентувала його команда, це дещо більше, ніж просто паперове видання. Це — підвалини правильного виховання, розуміння, що таке повага та захист Батьківщини, справжній патріотизм і виховання гідних громадян країни. А ще — це найкращий спосіб щирого спілкування з дітьми, спільного читання та розваг, проведення часу з користю і задоволенням.

«Золоте Левеня» орієнтоване на вік 4 - 7 років. На його сторінках - різноманітний контент: від казочок і оповідань до пізнавальних вікторин, від захопливих ігор до невимушеного вивчення англійської та іспанської мов. А ще — яскравий дизайн, зрозумілі ілюстрації, приємні шрифти. Видання орієнтоване на широкий загал: його наповнення дозволяє використовувати журнал як для родинного читання (робота разом із батьками допомагає дітям краще засвоїти інформацію), так і на позакласних читаннях у школах, заняттях у дитячих садках тощо.

Видавець журналу[ред. | ред. код]

Видавець журналу, громадська організація «ЗОЛОТІ ЛЕВИ ЧОРНОЇ СОТНІ», неприбуткова, і видання журналу здійснюється виключно власними силами та коштами. Разом з тим, видавці безкоштовно надають журнал малозабезпеченим родинам, дітям учасників АТО, дитячим будинкам та інтернатам. А для решти читачів вартість журналу на максимально доступному рівні: всього 35 грн.

На сьогодні загальний наклад періодики складає понад 21.550 примірників, з яких близько 17.000 знайшли своїх друзів абсолютно безкоштовно. Майбутні громадяни України виховуються вже сьогодні. Якими вони будуть — залежить від усіх нас.

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Презентація нового розважально-пізнавального журналу "Золоте левеня" [Архівовано 8 травня 2018 у Wayback Machine.]
  2. Укрінформ YouTube
  3. Презентація журналу у ТРЦ "ПРОСПЕКТ" [Архівовано 11 січня 2019 у Wayback Machine.]
  4. Анонс презентації журалу [Архівовано 10 січня 2019 у Wayback Machine.]
  5. Стаття "Грінченко ІНФОРМ" [Архівовано 10 січня 2019 у Wayback Machine.]

Посилання[ред. | ред. код]

Сайт Золоте Левеня [Архівовано 29 січня 2020 у Wayback Machine.]

Сторінка Facebook

Сайт ДП "Преса" для прорахунку вартості підписки на бажаний термін [Архівовано 6 січня 2019 у Wayback Machine.]