Користувач:Ірина Кульчицька

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Сьогоднi 30 квітня 2024 року

Біографічні відомості[ред. | ред. код]

[1]

Аспірантка української академії друкарства, спеціальність "математичне моделювання та обчислювальні методи". Науковий керівник - Тимченко О. В.: проф. кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій.

Ірина Кульчицька

проф.Огірко


У 2011 році отримала диплом бакалавра механіко-математичного факультету львівського національного університету імені Івана Франка, спеціальність "математика".

У 2012 закінчила магістратуру ЛНУ ім. Івана Франка та отримала кваліфікацію "магістр математичної економіки та економетрики, математик".


На четвертому році навчання пройшла педагогічну практику у ЗОШ №9 м. Львова та на п’ятому курсі проходила педагогічну практику у ЛНУ ім. Івана Франка. Під час проходження практики познайомилась з педагогічною діяльністю, спробувала себе в ролі викладача. Також проходила виробничу практику у ВАТ «Кредобанк» м. Львова, ознайомилась зі структурою банку, основними методами та прийомами роботи деяких департаментів банку, займалась дослідженням методів прийняття кредитних рішень у департаменті методології кредитного ризику банку.

Успішно захистила дипломну роботу бакалавра на тему «Задачі теорії епідемій. Математичні моделі популяцій» та магістерську роботу на тему «Застосування диференціальних рівнянь у дослідженні багатомірних процесів розмноження».

Комп'ютер Цей користувач цікавиться комп'ютерами
Математика Цей користувач цікавиться математикою
Листівка°C-реклама УкрВікі
Цей користувач з України.
Цей користувач зі Львова.