Кріс Дженнер

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Кріс Дженнер
англ. Kris Houghton
Ім'я при народженні англ. Kristen Mary Houghton
Народилася 5 листопада 1955(1955-11-05)[1][2][3] (68 років)
Сан-Дієґо, Каліфорнія, США
Країна  США
Національність Dutch Americansd[4], Американці британського походженняd[4], ірландці Сполучених Штатів[4] і Американці шотландського походженняd[4]
Діяльність світська особа, акторка, телепродюсерка, авторка, стюардеса, телеведуча, знаменитість
Галузь знаменитість
Alma mater Clairemont High Schoold
Знання мов англійська
Magnum opus Keeping Up With The Kardashians, Kris Jenner Showd, Що там в Кардаш'янів?d, I Am Caitd і Flip It Like Disickd
Рід Сім'я Кардаш'янів
Батько Robert True Houghtond[5]
Мати Mary Jo Campbelld
Брати, сестри Karen Houghtond
У шлюбі з Роберт Кардашян і Кейтлін Дженнер
Діти (6) Кім Кардаш'ян, Кортні Кардашян, Хлої Кардашян, Роб Кардашян, Кендалл Дженнер і Кайлі Дженнер
Зріст 1,7 м[6]
Нагороди
IMDb ID 1728539

Крістен Мері "Kris" Дженнер (уроджена — Хоутон, після першого шлюбу — Кардашян; 5 листопада 1955, Сан-Дієго) —американська телеведуча, яка прославилася завдяки телешоу, ведучою якого є разом із своєю сім'єю.

Крістен була одружена двічі: першого разу із адвокатом Робертом Кардаш'яном, і другого — із телеведучим та екс-чемпіоном Олімпійських ігор — Брюсом Дженером. Вона має четверо дітей від першого шлюбу (Кортні, Кім, Хлої та Роберт) і двох від другого (Кендалл та Кайлі).

Особисте життя[ред. | ред. код]

Крістен народилася у Сан-Дієго, штат Каліфорнія. Вона є дочкою Мері Джо Шеннон (уродженка Кемпбеллу) і Роберта Гьюґтона, інженера. Коли Дженнер було сім років, її батьки розлучилися, і вона та її молодша сестра Карен проживали з матір'ю, яка через кілька років, вийшла заміж за бізнесмена Гаррі Шеннона. Через три місяці після переїзду в Окснард, Каліфорнія, бізнес-партнер Гаррі нібито залишив з капіталом всі компанії, тому сім'я переїхала назад у Сан-Дієго. Дженнер відвідувала середню школу, яку закінчила в 1973 році. Вона працювала стюардесою протягом року в 1976 році. 

Кар'єра[ред. | ред. код]

Дженнер запускає свою власну виробничу компанію, Jenner  Communications, яка базується в Лос-Анджелесі. З початку шоу «Keeping Up with the Kardashians», вона вже встигла побудувати кар'єру своєї дочки Кім. Крім того, вона бере участь з бізнес-управління інших її дочок і сина.

Примітки[ред. | ред. код]