Обговорення користувача:Бебик Валерій Михайлович

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Great Cockroach 007 у темі «Подумайте.» 3 роки тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Ласкаво просимо!

   Основні засади Вікіпедії   
Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії, Бебик Валерій Михайлович!
   Для чого ми розвиваємо Вікіпедію

Вітаємо Вас як нового учасника україномовного розділу Вікіпедії. Сподіваємось на плідну співпрацю з Вами над спільним відкритим проєктом.

Зверніть увагу на наріжні принципи участі: сміливо редагуйте, а в конфліктних ситуаціях, якщо такі виникнуть, завжди розраховуйте на добрі наміри опонента.

Можете скористатися шпаргалкою, якщо Ви ще не знайомі з основами вікірозмітки.

Якщо виникли запитання щодо проєкту або потрібні якісь підказки, пошукайте відповідь на сторінці Довідки. Якщо відповіді на Ваше питання там немає, поставте його у нашій Кнайпі чи комусь із постійних дописувачів.

Кнопка вставки підпису у вікні редагування

На сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох тильд (~~~~) або за допомогою позначки підпису у вікні редагування (зображено на малюнку). У статтях, написаних або редагованих Вами, підпис не ставиться.

Ви також можете розповісти про свої інтереси на сторінці інтересів користувачів. Якщо у Вас виникнуть додаткові питання, можете звернутися за порадою до будь-якого користувача з цієї категорії.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення!

Велика Британія США Irrespective of your language skills, you are welcome to create your own user page, add interwiki links, upload images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with the community. Please, use language templates from Вікіпедія:Вавилон or create your own ones. You can ask for our help on the Community Portal (help).
   Як створити статтю
   Як редагувати статті
   Ілюстрування статей
   Потренуйтеся тут!
   Правила і настанови
   Стиль оформлення статей
   Авторські права
   Довідка
   Користувачі, що допоможуть Вам
   Словничок вікітермінів

-- Automatic welcomer (обговорення) 19:48, 23 травня 2020 (UTC)Відповісти

Обмеження доступу[ред. код]

Вітаю. Вам обмежено доступ до редагування статті Бебик Валерій Михайлович через вилучення інформації з неї. Проте ви можете скористатись сторінкою обговорення статті для обговорення її змісту. yakudza 22:44, 6 червня 2020 (UTC)Відповісти

Соромно, що ви блокуєте вилучення брехні і наклепів з моєї "біографії" на вашому підцензурному ресурсі! Я виправив брехню і так звану "критику" московських агентів, а мене за це заблокували, бо, я, нібито, "зруйнував систему оформлення"! Невже ви не розумієте, що працюєте проти України?!! Кацапи тільки те й роблять, щоб знищити нас фізично та інтелектуально. Дуже класно придумали: цей київський професор - "псевдонауковець". Далі - можна не читати... Подивіться мій фільм: https://www.youtube.com/watch?v=hTfLbhjqCZ8&t=78s і ви зрозумієте, чому мені за нього знищили 2 аккаунта у фейсбуці.


Щодо звинувачень[ред. код]

Вітаю. Не вигадуйте зі звинуваченнями - я відкинув Ваш коментар там лише тому, що Ви не вписали його в потрібному місці і він зруйнував всю систему оформлення. Що ж до власне звинувачень, то я про Вас ніколи не чув, нічого не знаю і теми ці мені далекі. До того ж, Ваші звинувачення голослівні - ніколи, навіть в думках, не працював на окупанта. Хто мене знає, той підтвердить. Бувайте. --Юрко (обговорення) 20:47, 7 червня 2020 (UTC)Відповісти

Подумайте.[ред. код]

Припиніть, будь ласка, здійснювати вандальні та образливі редагування. Особисто я вперше про Вас прочитав і жодної значимості не спостерігаю, але мені це далеко і тому не втручаюся. Вам вкрай необхідно вивчити правила проекту, перш ніж вносити правки та, вже тим більше, ображати користувачів і проєкт. У Вікіпедії є свої норми, свої правила, характеризація авторитетності джерел, поняття про нейтральну точку зору. Простіше кажучи, коли на «біле» кажуть «чорне» і це написано в авторитетному джерелі, ми зобов'язані рівносильно описати це «біле» і як біле, і як чорне. При цьому не звертаючи жодної уваги на те, що всі розуміють, що це біле. У статтях Вікіпедії власна думка заборонена.

І чим Вам донецькі не догодили? Хто Вам дав право визначати всіх людей міста або регіону «генетичними зрадниками»? Я так «зрадив» свою країну, що на донецькому майдані, який був як противага проросійським акціям, на пам'ять отримав тріщини в ребрах, поламану руку і пальці (про фінансові збитки і витрати у вигляді волонтерської допомоги я промовчу). І жодної підтримки від «не донецьких», які відповідали мовчанням до середини квітня, поки не почалося АТО. Так що варто іноді думати, перш ніж писати.

Успіхів. --GC 007 (обговорення) 23:41, 7 червня 2020 (UTC)Відповісти