Обговорення користувача:Сергій Липко/Архів 2020

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Вікімарафон-2020: напишіть статтю до 16-річчя Вікіпедії й отримайте пам'ятний сувенір!

Святковий логотип Вікіпедії
Святковий логотип Вікіпедії
Афіша Вікімарафону
Афіша Вікімарафону

Шановний(а) дописувачу(ко) української Вікіпедії Сергій Липко/Архів 2020!

Запрошуємо долучитися вас до Вікімарафону-2020, присвяченого 16-річчю української Вікіпедії!

Протягом тижня (26 січня—2 лютого 2020) сотні дописувачів створюють нові статті у Вікіпедії, адже саме поповнення Вікіпедії новими статтями — найкращий спосіб привітати Вікіпедію з днем народження! Усі охочі учасники Вікімарафону, які напишуть у ці дні хоча б одну статтю, отримають пам'ятні сувеніри.

Ви зробили значний і дуже цінний внесок до Вікіпедії, уже написавши до Вікіпедії десятки або навіть сотні нових статей, однак протягом останнього місяця, на жаль, ви майже зовсім не редагували Вікіпедію. Можливо, ви напишете свою наступну статтю саме до дня народження Вікіпедії, долучившись до Вікімарафону? Тоді і ви привітаєте Вікіпедію новою статтею чи новими статтями, і Вікіпедія віддячить вам пам'ятним сувеніром )

Ви можете також долучитися до однієї з вікізустрічей. Вони проводяться по всій Україні від Володимира-Волинського до Сєвєродонецька, тож, можливо, якась із цих зустрічей саме у вашому місті чи селищі? У гарній компанії приємніше писати статті, тож будемо раді бачити вас на зустрічі! Немає вікізустрічі у вашому місті? Ще маєте час встигнути й запропонувати організувати!

Сподіваємося на вашу участь у Вікімарафоні! — NickK (обг.) 10:03, 27 січня 2020 (UTC)

Пишемо про пам’ятки культури до Вікіпедії

Вітаю! До кінця лютого триває акція зі створення та поліпшення статей про пам'ятки культури України — тематичний тиждень «Пишемо про пам'ятки культури до Вікіпедії».

Ми проводимо фотоконкурс «Вікі любить пам'ятки» з 2012 року, і за ці роки вдалося зібрати 280 тисяч вільних фотографій пам'яток культури. На жаль, далеко не всі з цих пам'яток належно представлені в українській Вікіпедії, і далеко не всі якісні фотографії використовуються у статтях Вікіпедії. Ми прагнемо покращити це.

Ви берете участь у вікіпроекті «Вікі любить пам'ятки» — тож, можливо, вам було б цікаво долучитися до цієї акції. Як приємний бонус, найактивніші учасники місячника отримають брендовані сувеніри та подарунки від ГО «Вікімедіа Україна» )

Долучайтеся! --Acedtalk (від імені організаційного комітету «Вікі любить пам'ятки») (від імені організаційного комітету «Вікі любить пам'ятки») 19:02, 6 лютого 2020 (UTC)

Пропозиція підписатися на щомісячний дайджест новин від «Вікімедіа Україна»

Вітаю!

Щомісяця ГО «Вікімедіа Україна» випускає дайджест з оглядом найважливіших подій та анонсів. Приклад останнього випуску можна подивитися тут. Відтепер дайджест буде публікуватися також і у просторі Вікіпедії.

Щоб не пропустити його, можете підписатися на нього на сторінці Вікіпедія:Дайджест Вікімедіа Україна (у розділі «Підписники дайджесту»). У такому разі щомісяця ви будете отримувати його на своїй сторінці обговорення користувача у Вікіпедії.

Ви отримали це повідомлення, бо є членом/членкинею «Вікімедіа Україна». Підписатися на щомісячний дайджест — це найзручніший спосіб не пропускати важливих новин із життя організації, до якої ви належите, а також допомогти іншим вікіколегам звернути на них увагу ) Дякую! --Aced (обговорення) 18:36, 7 травня 2020 (UTC)

Запрошення до вікіпроєкту «Харківщина»

Ви отримали це повідомлення, бо вказали на своїй сторінці, що ви із Харківщини і/або брали участь у вікізустрічах у цьому регіоні і/або іншим способом пов'язані із Харківщиною. Запрошення розіслали Aced і Kharkivian 14:57, 23 травня 2020 (UTC)

Запрошення до вікіпроєкту «Харків»

Ви отримали це повідомлення, бо вказали на своїй сторінці, що ви із Харкова і/або брали участь у вікізустрічах у цьому місті і/або іншим способом пов'язані із Харковом. Запрошення розіслали Aced і Kharkivian 15:01, 23 травня 2020 (UTC)

Дайджест новин «Вікімедіа Україна» за травень/червень

Вітаю! Вийшов новий випуск щомісячного дайджесту новин від ГО «Вікімедіа Україна». Читайте повну версію тут, скорочену — нижче.

Вибрані новини «Вікімедіа Україна» за травень

Детальніше — у повній версії дайджесту

Анонси на червень і поточні події
  • Ми проведемо серію вебінарів про авторське право та персональні дані. Реєстрація на перший, який пройде 13 червня, уже відкрита. Детальний анонс тут.
  • 5 червня у Вікіпедії розпочався Тиждень птахів. Він приурочений до Всесвітнього дня охорони навколишнього середовища і триватиме до 25 червня. Долучайтеся!
  • Триває зголошення до журі конкурсу статей «Європейська весна». Шукаємо досвідчених редакторів і редакторок, які перевірятимуть якість статей конкурсу. Зголошуйтеся тут.

Ви отримали це повідомлення, бо підписалися на щомісячний дайджест ГО «Вікімедіа Україна». Якщо хочете скасувати підписку, вилучіть свій нікнейм із цієї сторінки. Допоможіть поширити інформацію про нашу діяльність, поширивши Фейсбук-версію цього дайджесту. --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 13:59, 6 червня 2020 (UTC)

Дайджест новин «Вікімедіа Україна» за червень—липень

Вітаю! Вийшов новий випуск щомісячного дайджесту новин від ГО «Вікімедіа Україна». Читайте повну версію тут, скорочену — нижче.

Новини «Вікімедіа Україна» за червень
Вибрані анонси на липень і поточні події

Детальніше — у повній версії дайджесту

Ви отримали це повідомлення, бо підписалися на щомісячний дайджест ГО «Вікімедіа Україна». Якщо хочете скасувати підписку, вилучіть свій нікнейм із цієї сторінки. Допоможіть поширити інформацію про нашу діяльність, поширивши Фейсбук-версію цього дайджесту. --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 13:19, 5 липня 2020 (UTC)

Дайджест новин «Вікімедіа Україна» за липень—серпень

Вітаю! Вийшов новий випуск щомісячного дайджесту новин від ГО «Вікімедіа Україна». Читайте повну версію тут, скорочену — нижче.

Новини «Вікімедіа Україна» за липень
Вибрані анонси на серпень і поточні події
  • До 22 серпня в українській Вікіпедії триває Тиждень ентомології. Долучайтеся!
  • Ми анонсували конкурс «Вікі любить пам’ятки» в Україні, який традиційно пройде протягом вересня. До початку конкурсу ще майже місяць, але готувати світлини можна уже зараз. Детальніше читайте тут.
  • 2—4 жовтня пройде Wikimedia CEE Online Meeting 2020 — онлайн-конференція, яка замінить собою щорічний захід Wikimedia CEE Meeting для вікімедійної спільноти із Центрально-Східної Європи. Протягом серпня триває подання заявок на виступи; читайте детальніше тут.

Детальніше — у повній версії дайджесту

Ви отримали це повідомлення, бо підписалися на щомісячний дайджест ГО «Вікімедіа Україна». Якщо хочете скасувати підписку, вилучіть свій нікнейм із цієї сторінки. Якщо ви побачили це повідомлення на СО іншого користувача і хочете підписатися, можете зробити це тут. Допоможіть поширити інформацію про нашу діяльність, поширивши Фейсбук-версію цього дайджесту. --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 14:26, 5 серпня 2020 (UTC)

Дайджест новин «Вікімедіа Україна» за серпень—вересень

Вітаю! Вийшов новий випуск щомісячного дайджесту новин від ГО «Вікімедіа Україна». Читайте повну версію тут, скорочену — нижче.

Новини «Вікімедіа Україна» за серпень
Вибрані анонси на вересень

Детальніше — у повній версії дайджесту

Ви отримали це повідомлення, бо підписалися на щомісячний дайджест ГО «Вікімедіа Україна». Якщо хочете скасувати підписку, вилучіть свій нікнейм із цієї сторінки. Якщо ви побачили це повідомлення на СО іншого користувача і хочете підписатися, можете зробити це тут. Допоможіть поширити інформацію про нашу діяльність, поширивши Фейсбук-версію цього дайджесту. --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 13:10, 1 вересня 2020 (UTC)

Вікіконференція 2020

Вітаю! Запрошую проголосувати за дати проведення Вікіконференції, запропонувати теми та доповідачів => Перейти на сторінку обговорення на сайті «Вікімедіа Україна» --AnnaKhrobolova (WMUA) (обговорення) 15:06, 21 вересня 2020 (UTC)

Дайджест новин «Вікімедіа Україна» за вересень—жовтень

Вітаю! Вийшов новий випуск щомісячного дайджесту новин від ГО «Вікімедіа Україна». Читайте повну версію тут, скорочену — нижче.

Новини за вересень
  • У вересні відбулися дві знакові події для української спільноти вікіпедистів:
    • Українська Вікіпедія вийшла на 17 місце за кількістю статей серед 303 мовних розділів. Про подробиці події читайте у нашому блозі.
    • Стаття про столицю України в англомовному розділі Вікіпедії була перейменована із «Kiev» на «Kyiv». Пригадали історію питання разом з вікіпедистами.
  • 30 вересня завершився фотоконкурс «Вікі любить пам’ятки» в Україні. 550 учасників та учасниць завантажили рекордну кількість файлів за 9-річну історію конкурсу — понад 47 000 фото. Дякуємо усім, хто долучилися! Стежте за новинами та результатами у соцмережах проєкту:
Вибрані анонси на жовтень
  • Триває голосування щодо дат Вікіконференції 2020, а також збір пропозицій тем та спікерів на сайті «Вікімедіа Україна».
  • Подовжено обговорення планів діяльності «Вікімедіа Україна» на 2021 рік. Запрошуємо пропонувати ініціативи, які ви хотіли б втілити наступного року і які потребують підтримки, або просто висловити свої думки та побажання на сайті «Вікімедіа Україна» або у Кнайпі.
  • У жовтні стартує другий конкурс статей «Вікіпедія для школи». Конкурс триватиме із 20 жовтня до 20 грудня, але реєструватися запрошуємо уже зараз. Запрошуємо освітян долучатися та позмагатися за цінні призи. Анонс та реєстраційна анкета.

Детальніше — у повній версії дайджесту

Ви отримали це повідомлення, бо підписалися на щомісячний дайджест ГО «Вікімедіа Україна». Якщо хочете скасувати підписку, вилучіть свій нікнейм із цієї сторінки. Якщо ви побачили це повідомлення на СО іншого користувача і хочете підписатися, можете зробити це тут. Допоможіть поширити інформацію про нашу діяльність, поширивши Фейсбук-версію цього дайджесту. --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 19:09, 2 жовтня 2020 (UTC)

Дайджест новин «Вікімедіа Україна» за жовтень—листопад

Вітаю! Вийшов новий випуск щомісячного дайджесту новин від ГО «Вікімедіа Україна». Читайте повну версію тут, скорочену — нижче.

Новини за жовтень
  • Протягом жовтня у межах конкурсу «Вікіпедія для школи» було створено близько ста статей на теми шкільної програми. Запрошуємо освітян долучатися далі та позмагатися за цінні призи, адже конкурс триває до 20 грудня. Анонс та реєстраційна анкета
  • Оголошено результати більшості номінацій фотоконкурсу «Вікі любить Землю». Дізнавайтесь, які фото пам’яток природи стали найкращими в областях, у номінаціях «Найкраща аерофотографія» та «Найкраще відео» на сайті конкурсу та у соцмережах:
  • З 12 жовтня у Вікіпедії триває Місяць котових. Наразі створено та покращено 40 статей, стаття «Оцелот» вже отримала статус доброї.
З початком листопада стартували

Детальніше — у повній версії дайджесту

Ви отримали це повідомлення, бо підписалися на щомісячний дайджест ГО «Вікімедіа Україна». Якщо хочете скасувати підписку, вилучіть свій нікнейм із цієї сторінки. Якщо ви побачили це повідомлення на СО іншого користувача і хочете підписатися, можете зробити це тут. Допоможіть поширити інформацію про нашу діяльність, поширивши Фейсбук-версію цього дайджесту. --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 19:08, 9 листопада 2020 (UTC)

Статус файлу Файл:Mislyuk ma.jpg

Шановний користувачу Вікіпедії! Дякуємо за завантаження файлу Файл:Mislyuk ma.jpg. Однак при перевірці його опису виявилися деякі проблеми. Будь ласка, зверніть увагу, що кожен невільний файл повинен відповідати критеріям сумлінного використання, у тому числі обов'язково містити обґрунтування сумлінного використання. Зверніть увагу, що не можна обґрунтувати добропорядне використання зображень живих відомих людей. Якщо статус зазначеного файлу не проясниться протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені його вилучити. Якщо можете отримати дозвіл на використання світлини, то скористайтеся алгоритмом ВП:Дозволи Gouseru Обг. 06:28, 22 листопада 2020 (UTC)

Тиждень Житомирщини 2020

Вітаю, пане Сергій Липко! Запрошую долучатися до проведення тижня Житомирщини (з 5 по 20 грудня), буду радий побачити Вас серед учасників. — Шиманський હાય! 12:54, 3 грудня 2020 (UTC)

Дайджест новин «Вікімедіа Україна» за листопад—грудень

Вітаю! Вийшов новий випуск щомісячного дайджесту новин від ГО «Вікімедіа Україна». Читайте повну версію або скорочену — нижче.

Новини за листопад
  • В результаті марафону «Це зробила вона» було покращено 120 статей Вікіпедії та Вікіцитатах, майже 20 користувачів долучилися до проєкту.
  • Оголошено переможців номінації «Найкращі фото» у конкурсі «Вікі любить Землю». Переглянути топ-10 якісних фото конкурсу за оцінками журі можна сайті конкурсу. 14 листопада відбулась церемонія нагородження переможців конкурсу, що проходила онлайн. Трансляція.
  • Оголошено переможців спецномінації «Via Regia Ukraine» у конкурсі «Вікі любить пам'ятки». Детальніше.
У грудні можна приєднатись до

Детальніше — у повній версії дайджесту

Ви отримали це повідомлення, бо підписалися на щомісячний дайджест ГО «Вікімедіа Україна». Якщо хочете скасувати підписку, вилучіть свій нікнейм із цієї сторінки. Якщо ви побачили це повідомлення на СО іншого користувача і хочете підписатися, можете зробити це тут. Допоможіть поширити інформацію про нашу діяльність, поширивши Фейсбук-версію цього дайджесту. --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 21:10, 9 грудня 2020 (UTC)