Обговорення користувача:Bsmu

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: AlexKozur у темі «Щодо Файл:Rector-BSMU-Bojchuk.jpg» 9 місяців тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Цей обліковий запис заблоковано безстроково. Вказана причина: його ім'я є провокаційним, образливим, рекламним або іншим чином порушує правила Вікіпедії (докладніше: Вікіпедія:Імена користувачів).

Для користувача: подати запит на перейменування облікового запису
Див. Журнал блокувань.

Автоматично оновлюваний архів обговорення що це?

Порушення авторських прав у статті Медицина Чернівців[ред. код]

Дякуємо, що ви зробили свій внесок у статтю Медицина Чернівців, але, на жаль, ми не можемо його прийняти, оскільки цей текст захищений авторськими правами і скопійований без змін із сайту http://www.muoz.cv.ua/. Як явне порушення авторських прав ми змушені вилучити Ваш внесок у статтю Медицина Чернівців. Надалі пропонується:

  • ящо Ви маєте дозвіл від власника авторських прав на те, щоб вільно поширювати матеріал статті на умовах ліцензії GFDL без незмінюваних секцій та Creative Commons Attribution/Share-Alike, Ви повинні оформити дозвіл системи OTRS.
  • якщо Ви автор даної статті, але розмістили її на власному веб-сайті раніше, то просто розмістіть на сайті наприкінці сторінки зі статтею повідомлення «Матеріали статті дозволяється використати відповідно до ліцензії GNU FDL без незмінюваних секцій та Creative Commons Attribution/Share-Alike», після чого можете сміливо подавати заявку на відновлення статті, і вона буде відновлена.

Попередження[ред. код]

Повідомляю Вас, що у Вікіпедії сурово заборонено порушувати авторське право, що поширюється всі форми відтворення. Ви можете переписати статтю власними словами, але, як на мене, не створювати окрему статтю, а перенести її вміст, переписавщи, до статті про Чернівців, де подібний розділ відсутній.
У Вікіпедії є таке правило, що тільки тоді, коли предмет статті докладно описаний у батьківській статті (у даному випадку у статті про м. Чернівці), то тільки тоді він може мати право на окрему статтю.
Все ж таки раджу Вам написати окремий розділ у статті про Чернівці, дотримуючись поваги до авторського права. Сподіваюсь на Ваше розуміння. З повагою, --Kharkivian 15:01, 12 січня 2012 (UTC)Відповісти

Я все ж Вам раджу спершу створити відповідний розділ у статті про м. Чернівці. Сторінку я відновлю, але спостерігатиму за нею. У даній же статті раджу навести список лікувалих закладів у табличній форми, але об'язково посилаючись на джерела, звідки взята інформація. З повагою, --Kharkivian 15:14, 12 січня 2012 (UTC)Відповісти

Звернення[ред. код]

Згідно з правилами Вікіпедії Ви не можете вилучати інформацію зі своєю сторінкм обговорення, якщо вона не містить лайливих слів чи якогось спаму. Якщо Ви хочете зменщити об'єм інформації на своїй сторінці обговорень, Ви можете створити підсторінку Обговорення користувача:Bsmu/Архів 1, але усі користувачі мають право на перегляд цієї інформації Ваших обговорень (тобто Ви маєте зі своєї сторінки зробити посилання на цей архів). Проте, просто вилучати інформацію не можна, оскільки це може бути розцінено як вандалізм. Будь ласка, дотримуйтесь цього правила спілкування у Вікіпедії. З повагою, --Kharkivian 17:02, 12 січня 2012 (UTC)Відповісти

Статтю Категорія:Персоналії Буковинського державного медичного університету номіновано на вилучення[ред. код]

Стаття Категорія:Персоналії Буковинського державного медичного університету, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 14 січня 2012. — NickK 12:38, 14 січня 2012 (UTC)Відповісти

Статус зображення Зображення:Boychuk BSMU.jpg[ред. код]

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії зображення Зображення:Boychuk BSMU.jpg. Однак на сторінці опису зображення немає супровідної інформації відносно джерела, авторства та ліцензії, або ця інформація неповна чи невірна. Якщо ви не є автором даного зображення, ви повинні якось обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело зображення, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли дане зображення, а також умови використання зображень із даного сайту.

На сторінці опису зображення завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою випущене дане зображення. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{GFDL-self}} для того, щоб ліцензувати зображення під GFDL або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші зображення, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами картинок не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажене вами зображення із сервера.

Дякуємо за розуміння. Анатолій (обг.) 23:39, 19 січня 2012 (UTC)Відповісти

Місяць Буковини №2[ред. код]

— Шиманський હાય! 13:46, 15 грудня 2012 (UTC)Відповісти

Архівування вашої сторінки обговорення[ред. код]

Вітаю! Раніше ваша сторінка обговорення архівувалася ElimBot'ом, який на даний час є неактивним, тож, можливо, вам видасться корисною інформація, що зараз ви можете налаштувати архівацію за допомогою іншого бота. Інструкції щодо того, як це можна зробити, знаходяться на сторінці Користувач:DixonDBot II/Інструкції. Дякую! --DixonDBot (обговорення) 08:39, 25 січня 2013 (UTC)Відповісти

Вікізустріч в Чернівцях[ред. код]

Запрошую вас на вікізустріч у Чернівцях. --«Teo» обг 12:30, 31 серпня 2013 (UTC)Відповісти

Статтю Шаблон:Ректори ЧМІ, БДМА, БДМУ номіновано на вилучення[ред. код]

Стаття Шаблон:Ректори ЧМІ, БДМА, БДМУ, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 27 листопада 2016. Що ще можна зробити? --Andrei Kurbiko (обговорення) 17:58, 27 листопада 2016 (UTC)Відповісти

Тиждень Чернівеччини 2018[ред. код]

Вітаю, пане Bsmu! Запрошую Вас долучатися до проведення тижня!) З повагою, — Шиманський હાય! 18:43, 30 червня 2018 (UTC)Відповісти

Будь ласка, допоможіть нам оновити файли, опубліковані під ліцензією GFDL[ред. код]

Ліцензія {{GFDL}} початково створювалася для посібників з користування програмним забезпеченням, і вона є не дуже придатною для медіафайлів, оскільки створює труднощі для повторного використання матеріалів. Мотивована прагненням спростити повторне використання файлів у відповідності з нашим баченням майбутнього вікіруху, 2009 року Рада повірених Фонду Вікімедіа вирішила припинити використання GFDL як єдиної ліцензії та використовувати на додачу до неї також ліцензію Creative Commons. Ви можете допомогти здійснити це оновлення шляхом переліцензування ваших власних файлів, перелічених нижче.

Для цього додайте шаблон {{cc-by-sa-4.0}} до сторінки опису файлу та замініть шаблон {{GFDL}} на {{GFDL|migration=redundant}}, або просто замініть {{GFDL}} на {{self|GFDL|Cc-by-sa-4.0}}.

Дізнатися більше можна тут.

Список файлів:

  1. File:Rector-BSMU-Bojchuk.jpg

Дякуємо за співпрацю. --Andriy.vBot (обговорення) 22:36, 30 травня 2021 (UTC)Відповісти

Неприйнятне ім'я користувача[ред. код]

Доброго дня.

Вибрана вами назва облікового запису користувача Bsmu належить до неприйнятних у Вікіпедії, бо підпадає під пункт правила Вікіпедія:Імена користувачів § Неприйнятні імена:

Рекламні імена; імена що збігаються з назвами компаній, організацій, торгових марок. Зверніть також увагу, що використання одного облікового запису організацією, групою людей заборонене: до облікового запису повинна мати доступ тільки одна людина.

Для того, щоб продовжити редагувати Вікіпедію з вашого облікового запису, подайте, будь ласка, протягом 7 днів запит на перейменування сюди: Спеціальна:GlobalRenameRequest. В інакшому випадку цей запис буде заблоковано безстроково.--白猫しろ ねこОбг. 15:31, 3 липня 2023 (UTC)Відповісти

Щодо Файл:Rector-BSMU-Bojchuk.jpg[ред. код]

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Rector-BSMU-Bojchuk.jpg. Однак, схоже, що цей файл завантажено Вами без дозволу правовласника, тобто з порушенням правил Вікіпедії. Якщо файл було звантажено із сайту, а Ви є власником сайту чи маєте доступ до сторінки на сайті, де розміщене це фото, то змініть умови розповсюдження зображень, розмістивши на сайті формулювання, що дозволить використовувати їх у Вікіпедії. Приклади формулювань можна подивитися тут.

Якщо ж Ви не є власником сайту і не маєте доступу до сторінки де розміщене це фото, то треба діяти відповідно до інструкції отут: Вікіпедія:Дозволи. Відповідно до цього алгоритму треба діяти і якщо зображення було взято із книги, а Ви є автором чи правовласником. Якщо статус завантажених Вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії, на жаль, будуть змушені вилучити завантажений Вами файл із сервера. Дякуємо за розуміння. 白猫しろ ねこОбг. 03:49, 9 серпня 2023 (UTC)Відповісти