Обговорення користувача:Menix11

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Menix11 у темі «Трохи відхилення від богомолової теми» 1 рік тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Ласкаво просимо!

   Основні засади Вікіпедії   
Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії, Menix11!
   Для чого ми розвиваємо Вікіпедію

Вітаємо Вас як нового учасника україномовного розділу Вікіпедії. Сподіваємось на плідну співпрацю з Вами над спільним відкритим проєктом.

Зверніть увагу на наріжні принципи участі: сміливо редагуйте, а в конфліктних ситуаціях, якщо такі виникнуть, завжди розраховуйте на добрі наміри опонента.

Можете скористатися шпаргалкою, якщо Ви ще не знайомі з основами вікірозмітки.

Якщо виникли запитання щодо проєкту або потрібні якісь підказки, пошукайте відповідь на сторінці Довідки. Якщо відповіді на Ваше питання там немає, поставте його у нашій Кнайпі чи комусь із постійних дописувачів.

Кнопка вставки підпису у вікні редагування

На сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох тильд (~~~~) або за допомогою позначки підпису у вікні редагування (зображено на малюнку). У статтях, написаних або редагованих Вами, підпис не ставиться.

Ви також можете розповісти про свої інтереси на сторінці інтересів користувачів. Якщо у Вас виникнуть додаткові питання, можете звернутися за порадою до будь-якого користувача з цієї категорії.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення!

Велика Британія США Irrespective of your language skills, you are welcome to create your own user page, add interwiki links, upload images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with the community. Please, use language templates from Вікіпедія:Вавилон or create your own ones. You can ask for our help on the Community Portal (help).
   Як створити статтю
   Як редагувати статті
   Ілюстрування статей
   Потренуйтеся тут!
   Правила і настанови
   Стиль оформлення статей
   Авторські права
   Довідка
   Користувачі, що допоможуть Вам
   Словничок вікітермінів

-- Automatic welcomer (обговорення) 14:34, 28 січня 2018 (UTC)Відповісти

Трохи відхилення від богомолової теми[ред. код]

Вітаю ще раз. У мене склалося враження (можливо, хибне), що Ви прагнете перемогти в тій дискусії та/або вважаєте, що такою є й моя мета. Про всяк випадок хочу пояснити: я готовий відступити й залишити все, як є. Мені не хотілося б потоку інформації з усіляких фотобаз, але я розумію, що Ви цього потоку робити не будете, а з іншими якось розберемо це питання. А з цим transcaucasica (який, можливо, tenuidentata) готовий поступитися, якщо наполягатимете.
Хочу трохи прояснити свою позицію щодо написання Вікіпедії. Я розглядаю проблему джерел у філософському ключі. При побудові енциклопедичного (та й наукового) знання ми маємо обирати між найновішою та найнадійнішою інформацією. Якщо вийшло найновіше джерело з певними твердженнями, то лише час визначить, чи дані цього джерела підтвердяться, ляжуть в основу знання (навіть якщо це Nature). Ми можемо прагнути надсучасних тверджень, але тоді ми жертвуємо їхньою надійністю. Чи можемо взяти лише "відстояну" інформацію, проте втратимо в новизні. Я займаюся історією науки, можливо тому мені ближче другий підхід. Розумію, що інші можуть бути незгідні. З повагою, --Brunei (обговорення) 21:40, 10 січня 2023 (UTC) P.S. Можливо, Вам буде цікаво доєднатися до Вікіпедія:Проєкт:Ентомологія, де ми намагаємося співпрацювати в ім'я симпатичних членистоногих. --Brunei (обговорення) 21:42, 10 січня 2023 (UTC)Відповісти

дякую, про філософію науки, відповідність і оновлюваність вікі і УРЕ, швидкість обміну даними, критерії надійності джерел і міжнародні датасети залюбки з вами поспілкуюся колись очно ) а то я прийшов так би мовити з іншої країни, то в мене очевидно погляд різниться на багато речей.
дякую за запрошення в проект, у мене наразі складений окремий план статей, від запитів "моєї країни", більшість буде перекладів. може Клопів допишу трохи, бо це реально нагальне. --Menix11 (обговорення) 00:31, 11 січня 2023 (UTC)Відповісти