Роббі Фернандес

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Роббі Фернандес
Robbie Fernandez
Загальна інформація
Національність Іспанець
Громадянство  Австралія
Місце проживання Австралія
Народження
Іспанія Іспанія
Вага 145 кг
Спорт
Країна Австралія
Вид спорту Стронґмен
Участь і здобутки

Роббі Фернандес (англ. Robbie Fernandez, нар. Іспанія) — австралійський ломус та бодібілдер. Найвище досягнення — третє місце у змаганні «Найсильніша людина Австралії».

Життєпис[ред. | ред. код]

Заняття силовими вправами почалося зі звичайного захоплення статурами Шварцнеґґера та Сталлоне. У віці вісімнадцяти років почав підіймати більш серйозну вагу. Після того як Роббі взяв участь у Гранд-Прі Австралії що його улаштувала Міжнародна Спілка Бодібілдерів до нього підійшов Білл Ліндон та запропогував йому спробувати свої сили у стронґмені. Свої виступи як ломуса розпочав зі змагань для новачків: посів третє місце у змаганні Виклик Геркулеса: Австралія, друге місце у Виклику Вікінґів що дало йому змогу отримати картку професіонала. У 2008 році на своїх перших значних змаганнях («Найсильніша людина Австралії») він посів третє місце що понині вважається його найкращим скутком.

Цікаві відомості[ред. | ред. код]

  • Своїм прикладом для наслідування назвав Доріана Єйтса. Після прочитання його книжки «Кров та кишки» він визначився зі своїм підходом до тренувань а у випитуванні одному із журналів зізнався що саме вона його надихнула на заняття.

Посилання[ред. | ред. код]