Ромасанта: Полювання на перевертня

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Ромасанта: Полювання на перевертня
Romasanta
Жанр жахи
бойовик
трилер
драма
Режисер Пако Пласа
Продюсер Хуліо Фернандес
Брайан Юзна
Сценарист Елена Серра
Альберто Маріні
У головних
ролях
Джуліан Сендз[1][2], Ельза Патакі[1][2], Івана Бакеро[2], Макарена Гомес[2], Arantxa Peñad[2], John Shariand[1][2], Laura Mañád[2], Девід Ґантd[2] і Maru Valdivielsod[3]
Оператор Хавьер Г. Сальмонес
Композитор Мікель Салас
Монтаж Давід Гальярт
Художник Балтер Гелларт
Соня Гранде
Дистриб'ютор Netflix
Тривалість 91 хв.
Мова англійська
Країна Іспанія Іспанія
Велика Британія Велика Британія
Рік 2004
Кошторис €4 500 000
Касові збори $265 000
IMDb ID 0374180

Ромасанта: Полювання на перевертня (англ. Romasanta) — екранізація однойменного роману Альфредо Конде. Бестселер у свою чергу заснований на реальних фактах з життя іспанця Мануеля Бланка Ромасанта, який в 1850-х роках позбавив життя 13 осіб. Після арешту Мануель стверджував, що вбивав під впливом прокляття, яке перетворювало його в вовка. «Забобонні» свідчення вразили Ізабеллу II, і королева виправдала злочинця.

Сюжет[ред. | ред. код]

1850 рік, північна Іспанія. У лісах розплодилися вовки. Ніхто не наважується зайти в ліс. Люди в селах налякані. Хоча вони намагаються захиститися за допомогою пасток і рушниць, число жертв все росте, і в цьому є щось дивне. На деяких понівечених тілах знаходять незрозумілі знаки, дивні надрізи, виконані настільки точно, що це не може бути роботою вовків. У пам'яті людей спливає легенда про перевертнів, і це лише підсилює страх. Тільки одна людина насмілюється увійти в ліс. Хто він і яким страшним секретом володіє?

У ролях[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]