Сесілі Веллемберг

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Сесілі Веллемберг
Народилася 21 липня 1994(1994-07-21) (29 років)
Rungstedd, Герсгольм, Столичний регіон, Данія
Країна Королівство Данія
Діяльність учасниця конкурсу краси, модель
Alma mater Копенгагенська бізнес-школаd

Сесілі Фео Фелайн (дан. Cecilie Feo Feline), уроджена Сесілі Веллемберг (дан. Cecilie Wellemberg; нар. 21 липня 1994, Герсгольм, Данія) — данська модель, переможниця конкурсу Miss Universe Denmark 2015 та представниця Данії у Міс Всесвіт від Данії.

Біографія[ред. | ред. код]

Сесілі була студенткою у бізнес-школі Копенгагена в Данії. Вона закінчила ступінь бакалавра з бізнес-економіки та комунікацій 13 липня 2017 року. Наразі вона є данською інфлюенсеркою та блогеркою.

У 2015 році Cecilie змінила її ім'я на Cecilie Feo Feline після візиту до нумеролога.

Модельна кар'єра[ред. | ред. код]

Сесілі почала кар'єру моделі з 12 років, і навіть брала участь у данському Elite Model Look у 2011 році. Після конкурсу Сесілі підписала контракт з Elite Models.

Вона працювала водночас моделлю високої моди та комерції. Вона стала обличчям великого данського модного бренду, Buch Copenhagen, що розташований у Копенгагені.

Водночас вона змагалася в Міс Всесвіту Данії й виграла. Після участі у національному конкурсі вона взяла участь у Міс Всесвіт, де посіла 17 місце.

Міс Всесвіт Данія 2015[ред. | ред. код]

Сесілі була коронована титулом Міс Данія-2015 15 серпня 2015 року. Сесілі представляла Рюнгстер на конкурсі Face of Denmark, закріпивши там звання Miss Universe Denmark 2015 року. Face of Denmark відбувся вперше у 2015 році після того, як колишній директор Міс Данія втратив франшизу для Міс Всесвіту.

Бувши у титулі Міс Всесвіт Данія, Сесілі мала бути послом Данії та гарним прикладом для молодих жінок. Сесілі представляла її країну в Miss Universe 2015.

Посилання[ред. | ред. код]