Myservice

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
MYService
Логотип
Логотип
Посилання mys.ua
Комерційний так
Тип стартап
Мови російська
Власник «MYService»
Започатковано 2014
Стан працює

MYService — перший сервіс порівняння товарів та послуг, які представлені в Інтернеті. Сервіс аналізує всі доступні пропозиції в категорії e-commerce, надає можливість користувачам їх порівняти та вибрати найбільш вигідні.

Бренд MYService має два напрями: price.mys.ua — пошук та порівняння товарів, та mys.ua — пошук та порівняння послуг. Команда MYService постійно оновлює та доповнює каталог. Поки що, географія роботи компанії — Україна, та у майбутньому планується вихід на нові ринки.

Історія[ред. | ред. код]

MYService був створений у 2014 році як інтернет-магазин послуг[1]. Мета сайту — економія часу та зусиль користувачів при замовленні послуг в Інтернеті.

Перші послуги, які були доступні — ремонт мобільної та комп'ютерної техніки, доставка букетів із цукерок, фруктів, квітів, та хімчистка. З часом можливості сервісу було значно розширено: з’явився широкий асортимент побутових послуг[2], оригінальних подарунків[3][4].

Наприкінці 2015 року MYService перейшов до більш розширеної концепції: сайт пошуку, порівняння та вибору пропозицій від українських інтернет-магазинів.

У лютому 2016-го року, окрім послуг, з’являється другий напрямок — пошук та порівняння товарів в Інтернеті — price.mys.ua. Таким чином, бренд MYService охопив всі можливі пропозиції від інтернет-магазинів: як послуги, так і товари.

Примітки[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]