TOLES

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
TOLES

Test of Legal English Skills (TOLES; укр. Тест на знання юридичної англійської мови (ТнЗЮАМ)) — це серія практичних і професійних іспитів з англійської мови для юристів і студентів юридичного факультету. Іспити TOLES видає компанія Global Legal English, яка є членом Міжнародного відділу Товариства юристів Англії та Вельсу. Іспити TOLES розроблені як професійно-правові іспити з англійської мови, а не іспити, написані вченими або призначені для них.[1] Іспити TOLES офіційно не входять до загальноєвропейських компетенцій мовної освіти, оскільки юридичний зміст іспиту є занадто високим, щоб їх можна було розглядати як іспити суто з англійської мови.

Знайомство з іспитами TOLES

[ред. | ред. код]

Іспити TOLES було розпочато в 2000 році у відповідь на попит юридичних фірм та інших роботодавців юристів. Іспити пропонуються на 3 рівнях. Це TOLES Foundation, TOLES Higher і TOLES Advanced. Усі іспити зосереджені на розвитку комерційної обізнаності, а також на точності та розвитку спеціалізованого комерційного правового словника. Заявленою метою TOLES є відповідність стандартам знання англійської мови групи юридичних фірм, відомих як юридичні фірми «магічного кола», та інших провідних комерційних підприємств. Іспити не є перевіркою англійського права, а перевіряють знання юридичної англійської мови в контексті англійського та міжнародного права. Основні теми іспитів включають комерційні контракти, складені англійською мовою, форми бізнесу та лексику з фінансів.[2] Курси TOLES пропонуються по всьому світу[3][4] та у Сполученому Королівстві.[5]

3 рівні TOLES

[ред. | ред. код]

TOLES Foundation — це перший рівень серії TOLES. Для тих, хто вивчає юридичну англійську мову на початковому рівні. Цей іспит перевіряє навички читання та письма. Іспит займає 90 хвилин.

TOLES Higher — другий рівень серії TOLES. Для студентів середнього рівня юридичної англійської мови. Цей іспит перевіряє навички читання, письма та аудіювання. Іспит займає 120 хвилин.

TOLES Advanced — найвищий рівень у серії TOLES. Для студентів поглибленого рівня юридичної англійської мови. Цей іспит перевіряє навички читання та письма. Іспит займає 120 хвилин.

TOLES кандидатство

[ред. | ред. код]

Іспити TOLES підходять для юристів-міжнародників і студентів-юристів, які шукають роботу в галузі міжнародного комерційного права. Включаючи студентів-юристів, які шукають роботу в міжнародних юридичних фірмах вищого рівня, юридичних департаментах міжнародних корпорацій та місцевих органів влади. Більшість кандидатів на TOLES з 2000 по 2018 рік склали іспити в школі Британської Ради або в приватному чи державному університеті.[6] Іспити не підходять для носіїв англійської мови.

Примітки

[ред. | ред. код]
  1. TOLES - About TOLES. www.toles.co.uk. Архів оригіналу за 16 лютого 2012.
  2. TOLES - TOLES Advanced. www.toles.co.uk. Архів оригіналу за 13 лютого 2010.
  3. TOLES – Test of Legal English Skills | by Hello Languages. Архів оригіналу за 16 вересня 2019. Процитовано 24 липня 2022.
  4. EMG Associates (UK) Limited > TOLES. www.emguk.net. Архів оригіналу за 27 червня 2010.
  5. TOLES (Test of Legal English Skills) - London School of English. www.londonschool.com. Архів оригіналу за 19 січня 2010.
  6. TOLES - TOLES Examination Centres. www.toles.co.uk. Архів оригіналу за 13 лютого 2010.

Див. також

[ред. | ред. код]