Pale Cocoon

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Блідий кокон
Pale Cocoon, ペイル・コクーン
Тип аніме-фільмd
Жанр Аніме, Драма, Фантастика
Тривалість серії 23 хвилини
Режисер Yasuhiro Yoshiurad
Ідея Йошіура Ясухіро
Розробка Studio Rikka
Країна-виробник Японія
Мова оригіналу японська мова
Перша поява 2006
Перший показ 18 січня 2006
Кількість серій 1
Посилання

Блідий кокон – короткометражне аніме, створене Йошіура Ясухіро у 2005 році.

Сюжет[ред. | ред. код]

У далекому майбутньому нечисленне людство практично не знає свою історію, а планета непридатна для життя людей, що живуть в темних коридорах систем життєзабезпечення. Про прекрасне минуле можна дізнатися лише зі всіляких бінарних даних (аналогічних сучасним файловим системам), званих «архівами». Раніше була безліч аналітичних відділів, які поновлювали зіпсовані архіви, але зараз дивитися архіви і вдаватися в минуле вже ні у кого немає сил — люди втратили надію, що старий світ повернеться.
Головний герой Ура, що захоплено обробив архів, що містить відеозапис зеленого пейзажу XXI століття отримує нове завдання, — відразу два архіви з відеоданими, що містять безглузду інформацію

Персонажі[ред. | ред. код]

Ура — головний персонаж, співробітник відділу по відновленню архівних записів про минуле Землі. Висока молода людина, один з небагатьох, хто ще продовжує працювати. Колекціонує всі відновлені відеозйомки пейзажів Землі, вважаючи їх абсолютно вірними і безцінними, присвятивши своєму захопленню все життя.
Ріко — подруга дитинства Ури. Дівчина невисокого росту і з довгим волоссям, так само працює в архіві, збираючись піти звідти. Любить проводити години, лежачи в шахті і спостерігаючи як падає «сніг» на тому ж місці, куди впала зверху її бабуся. Близька з Уром, переконуючи його відвернутися від архівів і подумати про сьогоденні.

Посилання[ред. | ред. код]