Врубай на повну котушку

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Врубай на повну котушку
Pump Up the Volume
Жанр драма, музика
Режисер Аллан Мойл (Allan Moyle)
Продюсер Sandy Sternd
Сценарист Allan Moyled
У головних
ролях
Крістіан Слейтер
Енні Росс
Енді Романо
Скотт Паулін
Мімі Кеннеді
Оператор Walt Lloydd
Композитор Кліфф Мартінезd
Кінокомпанія New Line Cinema
Дистриб'ютор New Line Cinema
Тривалість 01:41:4
Мова англійська
Країна Канада, США
Рік 1990
Касові збори $11.5 млн. (United States)[1]
IMDb ID 0100436

Врубай на повну котушку (англ. Pump Up The Volume) — канадська драма 1990 року від режисера Алана Мойля який і написав сценарій до фільму. Вихід якого відбувся 21 серпня 1990 року. В головних ролях виступили Крістіан Слейтер, Енні Росс, Енді Романо та інші[2].

Сюжет[ред. | ред. код]

Історія про студента коледжу, який відкриває свою власну піратську радіостанцію, щоб допомагати друзям коротати ночі під недозволену музику і слухати поради з хвилюючих їх питаннь.

Днем Марк Хантер (Крістіан Слейтер) — тихий, зразковий учень звичайної середньої школи в Аризоні. Але вночі Марк спускається до свого підвалу, запускає піратський радіопередавач і транслює спільноті в ролі Жорсткого Гаррі, сексуально одержимого соціального коментатора, який передає гнівну філософію про стан підліткової життя.

Найбільший ворог Харрі — директор середньої школи місіс Крессвуд (Енні Росс), яка зберігає результати SAT за рахунок гідності своїх учнів і їх індивідуальності, усуваючи «порушників спокою». Жорсткі трансляції Гаррі стали об'єднуючим фактором для шкільного підкласу, і місіс Крессвуд сповнена рішучості вистежити загадкового учня і залучити його до відповідальності (транслюючи без ліцензії, він не просто роздратування, а злочинець). Війна проти Жорсткого Гаррі посилюється, коли він передає дані з конфіденційних звітів шкільної ради.

Батько Марка — шкільний комісар, але він поняття не має, що робить його син у підвалі. Тим часом Марк привертає увагу Нори (Саманти Матіс), яка з'ясувала, ким він стає вночі. Більш серйозний і розумний, ніж звичайний підлітковий фільм, «Накачування томи» був написаний і направлений Алланом Мойлом, який раніше мав справу з незадоволеними, одержимими музикою підлітками на Таймс-сквер і повернеться до них з Empire Records[3].

Посилання[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Pump Up the Volume (1990). Box Office Mojo. Архів оригіналу за 4 лютого 2019. Процитовано 4 лютого 2019.
  2. КиноПоиск. www.kinopoisk.ru (рос.). Архів оригіналу за 20 липня 2021. Процитовано 18 червня 2020.
  3. «Настроение 80-е. Топ-3 фильма с Лалой Слотмен» — Комьюнити Wonderzine. Wonderzine. Архів оригіналу за 19 червня 2020. Процитовано 18 червня 2020.