Вікіпедія:Зворотний зв'язок/4

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку




Читачі
Як повідомити про проблему зі статтею або дізнатися більше інформації.


Предмети статті
Проблеми зі статтями про вас, вашу компанію чи когось, кого ви представляєте.


Ліцензування
Як скопіювати інформацію Вікіпедії, подарувати власну або повідомити про неліцензійне використання вашої інформації.


Донори
Дізнайтеся про процес, як робити пожертви та інформацію про те, як витрачаються ваші гроші.


Преса та співробітництво
Якщо ви представник преси, який хоче зв’язатися з Вікіпедією, або маєте для нас ділову пропозицію



Приклад вільно ліцензованої фотографії

Ви хочете використовувати щось, що ви знайшли в Вікіпедії? Вікіпедія — вільно ліцензована енциклопедія, велика частина нашого контенту знаходиться в суспільному надбанні й може бути скопійована і використана для будь-яких цілей. Винятком з цього правила є контент, який використовується під егідою Добропорядного використання. Добропорядне використання медіа чітко ідентифікується: перейшовши на сторінку файлу у розділі ліцензування ви побачите відповідну інформацію. Весь інший контент повинен бути вільно ліцензований і відкритий для вашого використання до тих пір, поки ви дотримуєтеся ліцензійних умов. З подробицями рекомендуємо відвідати нашу сторінку про повторне використання контенту Вікіпедії. Ми наполегливо намагаємося визначити джерела і ліцензії всіх засобів масової інформації, таких як текст, зображення або звуки, які використовуються в наших енциклопедичних статтях. Проте ми не можемо гарантувати, що всі носії використовуються або позначені правильно. Якщо на сторінці опису зображення зазначено, що зображення знаходиться в суспільному надбанні, ви все одно повинні перевірити, чи правильно це твердження, і вирішити для себе, чи буде ваше використання зображення прийнятним відповідно до застосовних до вас законів.

Ви стурбовані тим, що те, що ви знайшли тут, є порушенням авторських прав? Якщо ви турбуєтеся, що ми неправильно використовуємо ваші твори, захищені авторським правом, ви можете написати нам на електронну пошту за адресою Info-ukwikipedia.org. Будь ласка, вкажіть електронну адресу (URL) або назву сторінки, а також докази того, що ви є законним власником авторських прав.

Ви також самі можете пожертвувати контент, наприклад фотографії чи інші зображення, у Вікіпедію. Ви можете завантажити його самостійно, а потім включити в статтю, або ви можете відправити його через електронну пошту photosubmissionwikimedia.org, вказавши при цьому саме зображення, а також підтвердження наявності у вас авторських прав на роботу і заяву про згоду випустити її під вільною ліцензією. Шаблон і більш детальну інформацію можете знайти на цій сторінці. Рекомендованою, але не єдиною, ліцензією для Вікіпедії є Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 license. Зверніть увагу, що обробка матеріалів, надісланих електронною поштою, може зайняти кілька тижнів. Нарешті, якщо контент, який ви хочете пожертвувати, вже знаходиться в мережі, ви можете відправити запит, щоб інший користувач завантажив його для вас.