Вікіпедія:Майстер створення статей/Реклама

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
4. Джерела
5. Вміст
6. Готово
Значущість

Тема вважається значущою, якщо вона досить докладно висвітлюється в кількох незалежних авторитетних джерелах.

Дякуємо за використання майстра статей!

Якщо ви тісно пов'язані з об'єктом, про який пишете, можливий конфлікт інтересів, і вам буде важко написати нейтральну, якісну енциклопедичну статтю, яка не буде вважатися рекламою. До того ж, якщо ваша стаття буде дуже схожа на рекламу або не буде відповідати вищезазначеним вимогам, вона надалі буде видалена.


  1. Перегляньте свої наміри. Вікіпедія — не місце для просування товарів, послуг і вебсайтів. Якщо ви тут для того, щоб розповісти про маловідомий продукт, або написати, наскільки щось неймовірне або приголомшливе, — можливо варто скористатись якимось іншим, більш відповідним сайтом.
  2. Не пишіть про власний продукт чи вебсайт. Зазвичай людина створює статтю про власний витвір тому, що він ще не привернув чиєїсь уваги. Тому і виникає конфлікт інтересів, а подібні статті видаляються. У Вікіпедії дійсно є статті про популярні продукти і вебсайти, але використовувати Вікіпедію для їх просування — неприйнятно.

Якщо ви вважаєте, що предмет статті усе таки значущий, то ви можете залишити запит на створення статті. Інші учасники точніше визначать значущість та напишуть статтю нейтрально.