Вікіпедія:Huggle/Довідка/Інтерфейс/Меню/Користувач

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Клавіша Команда меню Пояснення
Shift+I Increase badness score Збільшити штрафні бали користувача. Теоретично збільшує кількість штрафних балів користувача у внутрішньому рейтингу програми. На практиці ніякої реакції програми на команду не помітно, тому чи працює вона не відомо.
Shift+D Decrease badness score Зменшити штрафні бали користувача. Теоретично зменшує кількість штрафних балів користувача у внутрішньому рейтингу програми. На практиці ніякої реакції програми на команду не помітно, тому чи працює вона не відомо.
T Talk page Показати на панелі перегляду редагування замість різниці версій для певного редагування сторінку обговорення користувача, що здійснив це редагування. Корисно аби оцінити, чи були у користувача попередження раніше.
User page Теоретично команда має показати на панелі перегляду редагування замість різниці версій для певного редагування сторінку користувача, що здійснив це редагування. На практиці я не отримав жодного результату ні в укВП, ні в руВП.
Shift+C Clear talk page of user Очистити сторінку обговорення анонімного користувача. Може бути корисним, якщо користувач вже отримував попередження, проте це було досить давно і ви не впевнені, що зараз з того ж IP редагує той самий користувач. Тож ви можете швидко очистити його обговорення, а потім так само швидко привітати його та проінформувати про допущені нещодавно помилки.
Show user contributions in a browser Відктири у зовнішньому браузері сторінку останнього внеску користувача, що здійснив активне зараз редагування.
Ctrl+H Welcome user Швидко розмістити на сторінці користувача шаблон {{Привітання}}. Якщо сторінка користувача вже існує, програма попередить про це.
Ctrl+B Block… Заблокувати користувача. Доступно лише адміністраторам.
Alt+R Report username Повідомити адміністраторів про недопустиме ім’я користувача.
Ctrl+R Report user Повідомити адміністраторів про деструктивний внесок користувача.
Manual template Додати на сторінку обговорення користувача шаблон-попередження, вручну обравши рівень попередження.
  • Warning 1—4 це стандартні чотири рівні попередження від найдоброзичливішого до найсуворішого.
  • Final це так зване перше і останнє попередження — ним користуються тоді, коли очевидна відсутність добрих намірів; таке повідомлення не має рівнів, і якщо, отримавши його, користувач продовжує деструктивні дії, потрібно одразу сповістити про нього адміністраторів (або заблокувати власноруч, якщо у Вас є відповідні права).
Edit user talk Відктири у зовнішньому браузері форму редагування сторінки обговорення користувача, що здійснив активне зараз редагування. Корисно, якщо Ви хочете залишити користувачу додаткові роз’яснення.

Повідомлення про недопустиме ім’я[ред. код]

Коли Ви оберете пункт меню Report username, з’явиться віконце Report user to UAA.

Функція офіційно не оголошена в українській Вікіпедії, тому швидше за все на Ваш запит ніхто не відреагує. Зараз для повідомлень вказана сторінка Вікіпедія:Запити до адміністраторів/Автоматичні повідомлення. Повідомлення, що лишає програма, поки не локалізовані (їх неможливо локалізувати через налаштування), проте вони цілком зрозумілі.

Поле Пояснення
This user's username is Далі Ви маєте обрати одну чи кілька стандартних причин, з яких імена користувачів зазвичай блокуються:
  • Disruptive — провокаційне ім’я;
  • Offensive — образливе ім’я;
  • Promotional — рекламне ім’я;
  • Misleading — ім’я, що вводить в оману.
Other reason (optional) Тут Ви можете за потреби написати додаткові пояснення. Аби надіслати адміністраторам повідомлення, Вам достатньо вибрати будь-яку одну зі стандартних причин або написати свою. Не вказавши жодної причини повідомлення Ви відправити не зможете.
Chek if user is reporned Ця кнопка дозволяє попередньо перевірити, чи не повідомив вже хтось адміністраторів до Вас, аби не створювати дублююче повідомлення.

Повідомлення про деструктивний внесок[ред. код]

Коли Ви оберете пункт меню Report user, з’явиться віконце Report.

Функція офіційно не оголошена в українській Вікіпедії, тому швидше за все на Ваш запит ніхто не відреагує. Зараз для повідомлень вказана сторінка Вікіпедія:Запити до адміністраторів/Автоматичні повідомлення. Повідомлення, що лишає програма, поки не локалізовані (їх неможливо локалізувати через налаштування), проте вони цілком зрозумілі.

Поле Пояснення
Edits У цій вкладці показано інформацію про останні 20 редагувань користувача. Клікнувши мишкою певне редагування, Ви побачите різницю версій для нього у нижній половині віконця. В крайньому правому стовпці Include in report Вам бажано відмітити галочками редагування, що будуть додані до Вашого запиту, як приклад деструктивного внеску користувача.
Blocks У цій вкладці показано інформацію про попередні блокування користувача. Нажаль для укВП програма не розпізнає терміни блокувань, тому в стовпці Duration зазвичай стоїть indefinite, а в стовпці Expiry timewill not expire.
Information У цьому полі потрібно вказати причину, з якої користувача, на Вашу думку, потрібно заблокувати. Можете писати тут також корисну додаткову інформацію.
Block Самостійно заблокувати користувача. Доступно лише адміністраторам.
Report user Повідомити адміністраторів про користувача.
Talk page Показати у нижній половині віконця сторінку обговорення користувача.
Check if user is blocked Перевірити чи не заблокував вже хтось з адміністраторів користувача, аби не створювати по суті непотрібне повідомлення.
Check if user is reported Перевірити чи не повідомив вже хтось адміністраторів до Вас, аби не створювати дублююче повідомлення.
Select all Відмітити галочками усі редагування в стовпці Include in report.
Remove selection Прибрати всі галочки зі стовпця Include in report.