Епізоди телесеріалу «Комісар Рекс» (восьмий сезон)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Докладніше: Комісар Рекс


Оригінальна назва Українська назва Дата показу
1 Polizisten küsst man nicht Поліцейські не цілуються 9 жовтня 2002
2 Tricks an der Theke Виверти за стійкою 16 жовтня 2002
3 Senkrecht in den Tod Вертикальна смерть 23 жовтня 2002
4 Ein Zeuge auf vier Pfoten Свідок з чотирма лапами 30 жовтня 2002
5 Wenn Kinder sterben wollen Коли діти хочуть померти 6 листопада 2002
6 Bis zur letzten Kugel До останньої кулі 13 листопада 2002
7 Die Taten der Toten Гріхи мерців 20 листопада 2002
8 Einer stirbt immer Завжди помирає один 27 листопада 2002
9 Blond, hübsch, tot Білявка, красуня, небіжчиця 4 грудня 2002
10 Happy Birthday З днем народження! 11 грудня 2002
11 Verliebt in einen Mörder Любити вбивцю 18 грудня 2002
12 Berühmt um jeden Preis Слава за будь-яку ціну 8 січня 2003
13 Der Fluch der Mumie Прокляття мумії 15 січня 2003

Поліцейські не цілуються[ред. | ред. код]

Ніккі Герцог влаштувалася на нову роботу, а ще познайомилася з чудовим хлопцем - здається, її життя налагоджується. Яке ж було здивування Ніккі, коли у свій перший робочий день вона дізналася, що її начальник - той самий хлопець, Марк Хоффман. Марку і Ніккі належить їх перше спільне розслідування, але їм ніяк не обійтися без допомоги Рекса - головного детектива Відня.

Виверти за стійкою[ред. | ред. код]

Бернард Бауманн і його сестра розбагатіли завдяки великій спадщині. Після того як будинок Бернарда обікрали, забравши гроші, кілька картин і антикварні годинники, а самого його вбили, у Марка, Ніккі і Рекса не залишається сумнівів, що в справі замішана сестра Бернарда. Але чи на правильному вони шляху?

Вертикальна смерть[ред. | ред. код]

Пізно вночі кілька екстремалів вирішили в черговий раз ризикнути життям і забратися на стіну Віденської Ратуші. Один з хлопців зривається і розбивається на смерть. Почавши розслідування, Марк і Рекс виявляють, що ніхто зі свідків не хоче говорити.

Свідок з чотирма лапами[ред. | ред. код]

Якось вночі молода жінка, Клаудія Фоглер, по дорозі додому підбирає безпритульну собаку. У будинку на неї хтось нападає і душить. Разом із собакою - єдиним свідком вбивства дівчини - Рекс намагається знайти вбивцю.

Коли діти хочуть померти[ред. | ред. код]

Пізно вночі по цвинтарю прогулюється жінка в пошуках своєї подруги Сільвії. В цей же час Сільвія стає жертвою злочину. На наступний ранок Марк і Рекс прибувають на місце злочину, де з'ясовується, що одна з жінок покінчила життя самогубством, а інша була убита.

До останньої кулі[ред. | ред. код]

Поліція організовує облаву на будинок нелегального торговця зброєю. Після того як чоловіка звільнили під заставу і він повернувся додому, у Відні знаходять труп одного з поліцейських, що брали участь в облаві.

Гріхи мерців[ред. | ред. код]

Поліція розслідує вбивство ляльковика в театрі маріонеток. Незабаром після цього у Відні вбивають таксиста. На перший погляд здається, що у цих злочинів немає нічого спільного, поки Марк, Рекс і Нікі не з'ясовують, що в обох жертв був один і той же адвокат.

Завжди помирає один[ред. | ред. код]

У газеті з'являється реклама з загадковими словами "Мистецтво вмирати" ("Ars Moriendi"). А в цей час група людей зустрічається в секретному місці, щоб зіграти в російську рулетку, де на кону - людське життя.

Білявка, красуня, небіжчиця[ред. | ред. код]

У Відні орудує серійний маніяк. Як з'ясовують Марк, Ніккі і Рекс, своїх жертв він обирає за зовнішнім виглядом - ними стають тільки красиві блондинки. Поліція підозрює листоношу або кур'єра, але їм знадобиться нюх і кмітливість Рекса, щоб знайти вбивцю.

З днем народження![ред. | ред. код]

У Марка день народження, і Ніккі йде з роботи раніше, щоб прикрасити його квартиру і підготувати подарунок - тренажер. Але вдома у Марка на неї нападають і беруть в заручники. Тепер Рексу потрібно проникнути в будинок, щоб допомогти Ніккі, а Марку належить зрештою зізнатися їй у своїх почуттях.

Любити вбивцю[ред. | ред. код]

ДНК-докази, виявлені на місці злочину, повинні збити з пантелику Ніккі і Марка і відвести підозру від справжнього вбивці. Перш ніж вони знайдуть винного, їм доведеться зіткнутися з іншим вбивством.

Слава за будь-яку ціну[ред. | ред. код]

Папараці-любитель намагається сфотографувати знаменитість, але та відмовляє йому. Розлючений фотограф вбиває зірку пляшкою з-під шампанського. Через деякий час фотограф знову починає полювання на знаменитостей.

Прокляття мумії[ред. | ред. код]

Віденський музей розміщує оголошення про найм на роботу асистента. Кандидат, молода людина, не підозрює, що його незабаром вб'ють і муміфікують. Його тіло співробітники музею хочуть продати на чорний ринок як єгипетську мумію і виручити за нього великі гроші. Якщо їм це вдасться, число жертв буде зростати.