Епізоди телесеріалу «Комісар Рекс» (перший сезон)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Докладніше: Комісар Рекс


Оригінальна назва Українська назва Дата показу
1 Endstation Wien Кінцева зупинка — Відень 10 листопада 1994
2 Ein perfekter Mord Ідеальне вбивство 17 листопада 1994
3 Flucht in den Tod Втікачі-смертники 24 листопада 1994
4 Der Tod der alten Damen Вбивство літньої пані 1 грудня 1994
5 Tanz auf dem Vulkan Танець на вулкані 8 грудня 1994
6 Die Tote von Schönbrunn Шенбруннське вбивство 15 грудня 1994
7 Diagnose Mord Діагноз: убивство 22 грудня 1994
8 Ein feines Haus Порядний будинок 29 грудня 1994
9 Amok Амок 5 січня 1995
10 Der erste Preis Перша премія 12 січня 1995
11 Tödliche Teddys Смертельні Тедді 19 січня 1995
12 Bring mir den Kopf von Beethoven Принесіть мені голову Бетховена 26 січня 1995
13 Unter den Straßen von Wien Під вулицями Відня 2 лютого 1995
14 Schüsse auf Rex Постріли у Рекса 9 лютого 1995

Кінцева зупинка — Відень[ред. | ред. код]

У віденському кафе прогримів вибух. Гине чиновник — Петро Жуков, торговий представник Росії. У гонитві за терористом, Міхаель (провідник і єдиний друг пса Рекса), вмирає від пострілу в серце. Сумуючий за померлим Рекс відмовляється їсти і його мають приспати. Однак Рекса забирає комісар Ріхард Мозер, який переживає розлучення з дружиною. Удвох вони починають працювати над справою, в якій загинув колишній напарник Рекса.

Ідеальне вбивство[ред. | ред. код]

Ганс Фельзнер, власник ресторану, несподівано вмирає від серцевого нападу. Незабаром з'ясовується, що це було вбивство. Розслідуванням справи доручено зайнятися Мозеру. Тим часом, дружина брата Ганса знайдена мертвою в машині.

Втікачі-смертники[ред. | ред. код]

На узбіччі дороги знайдено закляклий труп. Незабаром після цього на звалищі поліція знаходить розчленовані трупи в чорних пластикових пакетах. Доктор Граф виявляє, що у всіх тіл вирізані нирки. Мозер і Рекс беруться за цю справу і потрапляють на чорний ринок людських органів, де Мозер ризикує стати наступною жертвою.

Вбивство літньої пані[ред. | ред. код]

Літню жінку знаходять вбитою у власній квартирі. Інша жінка похилого віку, Ельфріда Копецкі, що живе через дорогу, помічає вбивцю. Їй телефонують і вимагають мовчати. Тим часом, Мозер вирішує зупинити злочинця.

Танець на вулкані[ред. | ред. код]

Ув'язненому Бореку, що прийшов на прийом до стоматолога, вдається втекти. Мозер виявляє злочинця в балетній школі, де той захопив у заручники викладачку та її учениць.

Шенбруннське вбивство[ред. | ред. код]

У парку Шенбрунна знаходять тіло молодої жінки. З одягу на ній тільки нижня білизна і пальто. У Мозера двоє підозрюваних: скромний працівник зоопарку, раніше судимий, і лікар, який, як виявляється, знає більше, ніж говорить.

Діагноз: убивство[ред. | ред. код]

Мозер таємно проникає під виглядом пацієнта до психіатричної клініки, в якій один за одним померли кілька пацієнтів. На перший погляд здається, що смерть настала в результаті алкогольного отруєння, але Мозер розуміє, що справа зовсім не в цьому.

Порядний будинок[ред. | ред. код]

У Новий рік двір житлового будинку стає місцем злочину. Знайдено тіло жінки, що наклала на себе руки. Через деякий час поліція виявляє тіло безпритульного чоловіка, побитого до смерті. У ході розслідування Мозер і Рекс приходять до висновку, що за зайвою люб'язністю сусідів криється щось серйозне.

Амок[ред. | ред. код]

Після автомобільної аварії Штефан Ланц потрапляє до лікарні. Там, переглянувши свій медичний висновок, Штефан з'ясовує, що він ВІЛ-інфікований. Штефан втікає з лікарні, маючи намір вбити всіх, з ким у нього були стосунки.

Перша премія[ред. | ред. код]

Дванадцятирічна дівчинка, Рената Вагнер, знайдено мертвою після відвідування фортепіанного концерту. Незабаром після цього зникає інша піаністка, Кріста Штробль, яку також виявляють мертвою. Мозеру доводиться діяти швидко, щоб запобігти чергове вбивство маленької дівчинки.

Смертельні Тедді[ред. | ред. код]

У вітрині іграшкового магазину вибухає іграшковий ведмедик. Поліція намагається з'ясувати, з якою метою в іграшку встановили вибуховий пристрій.

Принесіть мені голову Бетховена[ред. | ред. код]

Глибокої ночі з міського кладовища двоє злодіїв крадуть череп Бетховена. На наступний день випадковий перехожий, фотограф, зауважує, що могильна плита зрушена. Поліції необхідно знайти вкрадений череп, поки він не зник назавжди.

Під вулицями Відня[ред. | ред. код]

У стічній канаві знаходять сумку з частинами людського тіла. Кисті рук і голова відсутні — жодних зачіпок. Кинути сумку в канал можна було де завгодно, практично в будь-якому районі міста. Через деякий час знову виловлюють сумку, в якій знаходиться тулуб. На ньому уважний доктор Граф виявляє татуювання у вигляді скорпіона. У картотеці група Мозера знаходить досьє на Йозефа Гартмана, грабіжника банків, який мав ідентичне татуювання.

Постріли у Рекса[ред. | ред. код]

Мозер підслуховує розмову, яка має вирішальне значення для розкриття справи. Щоб змусити Мозера відмовитися від дачі показів в суді, спільник вбивці вирішує викрасти Рекса.