Епізоди телесеріалу «Комісар Рекс» (сьомий сезон)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Докладніше: Комісар Рекс


Оригінальна назва Українська назва Дата показу
1 In letzter Sekunde В останню секунду 28 березня 2001
2 Die Babydealer Торговець дітьми 4 квітня 2001
3 Der schöne Tod Смерть прекрасна 11 квітня 2001
4 Der Bluff Блеф 18 квітня 2001
5 Ein todsicherer Tipp Ризикована угода 25 квітня 2001
6 Tödlicher Test Смертельне випробовування 2 травня 2001
7 Besessen Одержимий 9 травня 2001
8 Das Mädchen und der Mörder Дівчинка і вбивця 16 травня 2001
9 Der Tod kam zweimal Смерть приходила двічі 23 травня 2001
10 Strahlen der Rache Сяйво помсти 30 травня 2001

В останню секунду[ред. | ред. код]

В одній з віденських лікарень раптово помирає журналіст - як підозрюють, від серцевого нападу. Але коли Алекс звертається до минулого журналіста, з'ясовується, що той писав про підпільну торгівлю зброєю.

Торговець дітьми[ред. | ред. код]

Священик знаходить у церкві на вівтарі мертву дитину. Доктор Граф визначає, що причиною смерті стало удушення, а також знаходить в легенях дитини пташине пір'я і послід. Тим часом, жінка в розпачі шукає свого сина.

Смерть прекрасна[ред. | ред. код]

Одержимий темою смерті фотограф вбиває одну зі своїх моделей. Сховавши тіло, фотограф вирішує, що він поза підозрою. Тим часом, Алекс починає розслідування і дізнається про одного віденського фотографа, чиї фотографії відрізняються особливою похмурістю, а моделі виглядають зовсім як справжні мерці.

Блеф[ред. | ред. код]

У місті скоєно пограбування банку: одна людина вбита, ще одна - взята в заручники. Алекс переглядає записи, зафіксовані камерою спостереження, але не знаходить жодних підказок. Незабаром після цього труп заручника виловлюють з Дунаю.

Ризикована угода[ред. | ред. код]

Поліція розслідує вбивство Маріон - студентки-відмінниці, яка підробляла в ескорті, щоб розплатитися за заняття. Алекс з'ясовує, що Маріон була якось пов'язана з торгами на біржі. Поступово йому відкривається жахливий задум, який призвів до її смерті.

Смертельне випробовування[ред. | ред. код]

Алекс і Рекс приступають до нового розслідування. У місті відбуваються два звірячих убивства. На перший погляд, вони ніяк не пов'язані один з одним, і в поліції немає жодних зачіпок. Чи зможуть напарники знайти вбивцю?

Одержимий[ред. | ред. код]

Студентка Габріель знайдена мертвою. Алекс і Рекс підозрюють її хлопця Пауля, але потім дізнаються кілька цікавих фактів про їх квартирну господиню Тіну. Поступово виявляється, що у цього вбивства був набагато вагоміший мотив.

Дівчинка і вбивця[ред. | ред. код]

Фреда виписують з психіатричної лікарні, але його батько дуже не радий поверненню сина додому. Розсердившись, Фред в стані афекту вбиває обох батьків. Коли він намагається позбутися від тіл, його зауважує Дженніфер. Через деякий час дівчинка зникає ...

Смерть приходила двічі[ред. | ред. код]

Бездомний чоловік, порпаючись у смітті, знаходить тіло. На грудях убитого чоловіка - численні рани. Незабаром з'ясовується, що вбитий - відомий манекенник Марк Райнгард. Розтин показує, що він помер від передозування. Тоді звідки на його тілі рани? Може, хтось намагався вбити його двічі?

Сяйво помсти[ред. | ред. код]

Відома австрійська поп-співачка Мішу знайдена згорілою живцем у своєму автомобілі. Приступивши до розслідування, Алекс і Рекс з'ясовують, що у неї було чимало ворогів. Головними ж підозрюваними стають Даніель і Патрік - але хто з них є вбивцею? Чи, може, її убив хтось інший?