Епізоди телесеріалу «Комісар Рекс» (шостий сезон)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Докладніше: Комісар Рекс


Оригінальна назва Українська назва Дата показу
1 Vollgas Повний газ 16 лютого 2000
2 Kinder auf der Flucht Діти-втікачі 1 березня 2000
3 Baby in Gefahr Дитина в небезпеці 8 березня 2000
4 Telefonterror Телефонний терор 15 березня 2000
5 Eiskalt Крижаний холод 22 березня 2000
6 Brudermord Братовбивство 29 березня 2000
7 Tödliches Tarot Смертельні таро 5 квітня 2000
8 Der Vollmondmörder Місячний вбивця 12 квітня 2000
9 Ein Toter kehrt zurück Повернення мерця 19 квітня 2000
10 Tod per Internet Смерть в Інтернеті 26 квітня 2000
11 Jagd nach dem ewigen Leben У гонитві за вічним життям 3 травня 2000
12 Das Millionenpferd Кінь вартістю мільйон 10 травня 2000

Повний газ[ред. | ред. код]

Герберт Бауманн знайдений мертвим в своєму офісі. Він був невиліковно хворий на рак, його діагноз і знайдений поруч пістолет вказують на самогубство. Однак доктор Граф при розтині виявляє докази того, що Герберта вбили.

Діти-втікачі[ред. | ред. код]

Поки Каті і Клаус були на прогулянці, п'яний батько застрелив їх маму. Їм доводиться втекти з будинку, тому що він збирається вбити і їх, а потім накласти на себе руки.

Дитина в небезпеці[ред. | ред. код]

Ніна готується до повернення в оперу після смерті свого коханого в результаті нещасного випадку. Разом зі своєю маленькою донькою вона намагається повернутися до нормального життя, але дитину раптово викрадають. Чи зможуть Алекс і Рекс знайти і повернути її нещасній матері?

Телефонний терор[ред. | ред. код]

В автомобільній катастрофі гине жінка, все вказує на самогубство. Але коли Алекс допитує її чоловіка, той зізнається, що останнім часом дружина отримувала телефонні дзвінки з погрозами.

Крижаний холод[ред. | ред. код]

Під час хокейного матчу один з гравців падає і вмирає. У кишені загиблого Алекс знаходить шприц з інсуліном. Ця смерть не випадкова, але чи вдасться Алексу і Рексу зловити вбивцю?

Братовбивство[ред. | ред. код]

Знайдено обгорілий труп. За розслідування беруться Алекс з Рексом. Вони ще не знають, що жертвою став багатій Ганс Томек. Він заробив свої статки в Америці і нещодавно повернувся на батьківщину. Але вдома Ганса чекав його брат-близнюк, що зважився на вбивство в надії на краще життя.

Смертельні таро[ред. | ред. код]

Жінка загинула, випавши з вікна офісного будинку. Щоб з'ясувати обставини її смерті, Алексу і Рексу потрібно сходити до ворожки, адже саме вона дала жінці карту таро "Смерть".

Місячний вбивця[ред. | ред. код]

У Відні орудує серійний маніяк, який вбиває жінок кожний повний місяць. Щоб зловити злочинця, Алекс вистежує його на кладовищі, де той закопує чергове тіло. Однак наступного ранку в місті знаходять нову жертву.

Повернення мерця[ред. | ред. код]

Кунц повинен розслідувати смерть колишнього колеги. Коли слідство заходить у глухий кут, Алексу і Рексу доводиться спуститися в віденські підвали, щоб там знайти розгадку.

Смерть в Інтернеті[ред. | ред. код]

Чоловік реєструється в інтернеті на сайті знайомств, а три місяці по тому його знаходять мертвим. У Алекса не вистачає доказів, і щоб розкрити вбивство, він теж реєструється на цьому сайті, готуючись до першої зустрічі.

У гонитві за вічним життям[ред. | ред. код]

У Відні проходить виставка на честь відомого вченого-ботаніка 19 століття. Після виставки доглядача музею при Національній Бібліотеці Відня і нащадка вченого знаходять вбитими. Ходили чутки, що вченому вдалося знайти рецепт еліксиру молодості, тому вбивцею міг стати той, хто за будь-яку ціну хотів роздобути цей рецепт.

Кінь вартістю мільйон[ред. | ред. код]

У кінному клубі знаходять два трупи: працівника клубу та призового коня. Незабаром після цього викрадають іншого призового коня. Після проведення розтину доктор Граф повідомляє Алексу, що чоловік загинув не в результаті нещасного випадку - його вбили.