Користувачка:Марія Ткач

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку


Біографія[ред. | ред. код]

Ткач Марія Борисівна, народилась 24 березня 1992 року в м. Київ. Згодом переїхала з батьками в м. Хмельницький, де навчалася в ліцеї №17. У 2007 році вступила на навчання у Львівський поліграфічний коледж Української академії друкарства на спеціальність "Комп'ютерна обробка текстової, графічної та образної інформації". Проходила технологічну практику на ТзОВ "Прем'єр Груп". Отримала диплом техніка-технолога полфграфічного виробництва. В 2011 році продовжила здобувати освіту в Українська академія друкарства на факультеті "Видавничо-поліграфічні інформаційні технології". Пише вірші, частина яких були опубліковані в збірнику поезії та прози студентів Львівського поліграфічного коледжу УАД "Спалах" за 2008 та 2009 роки.

Курсові та дипломні проекти[ред. | ред. код]

  • Курсовий проект з дисципліни "Технологія формних процесів" на тему "Розробка технологічного процесу виготовлення офсетних друкарських форм для перевидання пакувальної продукції"
  • Курсова робота з дисципліни «Економіка, організація і планування» на тему "Розрахунок річного завантаження, необхідної кількості устаткування, робочої сили і фонду заробітної плати на операціях складання тексту і монтажу сторінок"
  • Дипломна робота на тему "Розробка технологічного процесу виготовлення офсетних друкарських форм для друкування етикеткової продукції"