Користувач:Андріана Бер

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
  1. Аргентина - це багатозначна країна серед інших країн Південної Америки.
  2. Аргентина - це поєднання трьох кліматичних поясів: тропічного,субтропічного і помірного.
  3. Аргентина - це центр культури з безмежною кількістю музеїв , художніх галерей , а також широкими театральними колами. Аргентинський кінематограф досяг міжнародного визнання , він використовувався як засіб зцілення від жахів часів «брудної війни ».
  4. Аргентина - це батьківщина танго, пластику і мелодії якого цінують романтики усього світу.
  5. Аргентина – країна індіанців, витіснених іммігрантами. Аргентинська нація сформувалася в XIX-XX століттях численними європейськими іммігрантами.

Туризм

[ред. | ред. код]

Вона є хорошою основою для подорожі туристів. Адже в першу чергу аргентинцні - веселий, доброзичливий, говіркий і товариський народ і ще дуже необов’язковий і не пунктуальний. Країна «Маньяні» (від mañana – завтра). Вони справжні патріоти, обожнюють свою країну. Аргентинський прапор є в кожній родині. Він вивішується до всіх національних свят з вікон і балконів. Люди Аргентини дуже прив’язані до родин, підтримують дуже міцні відносини навіть з далекими родичами. Дуже люблять дітей. Дітям багато дозволяється. Ніхто на дітей не кричить, не шльопає. І навіть при розлученні якщо діти залишаються з матір’ю, то батько бере дітей від попередніх шлюбів на вихідні, канікули, проводить з ними відпустку. Зв’язок з дітьми не втрачається. Аргентинці – дуже турботливі батьки. Також слід відзначити молодь – не агресивна. Зовсім не страшно пройти повз групу підлітків та молоді і навіть ненавмисно зачепити. У відповідь просто вибачаться. Закурити просять тільки лише з міркування закурити.

Потім для туристів Аргентина є місцем для відвідання численних історико-кульнурних пам'яток, а токож можливість брати участь у певних подіях, фестивалях країни. Зокрема лютий – місяць карнавалів по всій Аргентині. Головний карнавал щорічно проходить в місті Гуалегуайчу в провінції Ентре-Ріос, в 200 кілометрах від Буенос-Айреса. Карнавал проводиться вже більше 30 років і користується особливою популярністю у туристів. Карнавал в Аргентині акцентується на танці і акторській грі, його коріння бере початок у середньовічних італійських традиціях. У провінції Буенос, у місті Люхан, є зоопарк, де можна увійти в клітку з хижаками (тигри, леви, пуми) і сфотографуватися. Є свято – день націй. Ще є – день раси, тобто місцевих індіанців. У ці дні влаштовуються ярмарки на площах з танцями і кухнею. Водоспади Ігуасу, розташовані на півночі Аргентини, визнані в 2011 році одним із семи чудес світу. Пуерто-Мадрин – місто в провінції Чубут в аргентинській Патагонії, є ще одним туристичним місцем. Щороку сюди припливають зграї південних китів і дельфінів для традиційних шлюбних ритуалів. Барілоче – аргентинська Швейцарія. Красиво в будь-який час року. Взимку – гірськолижні курорти. Лос-Гласіарес (льодовики) – національний парк, розташований у Патагонії на території аргентинської провінції Санта-Крус. Цей крижаний масив є найбільшим після льодів Антарктиди і Гренландії.

Щодо транспорту, то туристам не слід турбуватись. Адже таксисти дуже привітні, ввічливі і говіркі і їхні автівки пофарбовані в чорний колір з жовтим дахом.

Отже, якщо ти турист і не знаєш куди тобі поїхати, то обравши Аргентину влаштуєш собі незабутній відпочинок з будь - якого напрямку. Чи то активного та пасивного, чи то релігійного та спортивного.

Аргентина - нескінченне джерело для подорожей туристів.