Користувач:Михайло Шевелюк

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку


Дитинство, освіта, перше робоче[ред. | ред. код]

Михайло Шевелюк
Народився 15 липня 1994(1994-07-15) (29 років)
Поляни (Золочівський район)
Громадянство України
Національність українець

місце

Шевелюк Михайло Михайлович, народився 15 липня 1994 року в селі Поляни Золочівського району Львівської області. Громадянин України. У 2011 році закінчив Полянську середню школу Золочівського району Львівської області. З 2011 по 2012 рік навчався у Львівському Вищому Професійному Училищі Ресторанного Сервісу та Туризму. Отримав спеціальність офіціант-бармен IV розряду. Училище закінчив із червоним дипломом. Із квітня 2013 року і по вересень 2014 року працював на посаді офіціанта а згодом і старшого офіціанта у клубі «Kult» за адресою : м. Львів вул. Чайковського Б/7. У вересні 2013 року поступив на II курс Львівської філії Київського національного університету культури і мистецтв на спеціальність «менеджер готельно-ресторанного бізнесу», працюючи паралельно барменом в готельно-ресторанному комплексі “Ramada Lviv” до травня 2016 року. Вересень 2014 року вступив на III курс географічного факультету ЛНУ ім.Івана Франка за спеціальністю – туризм. З жовтня 2017 року почав працювати в ресторані «Валентино» що при готелі «Швейцарський» офіціантом а з жовтня 2018 року по сьогодні - менеджером ресторану «Валентино» З вересня 2018 року почав навчання в аспірантурі КНУКіМ

Відкриті уроки, семінари, тренінги:[ред. | ред. код]

"Специфіка організації ресторанного обслуговування в готелі"[1]

"Естетика обслуговування гостей ресторану. Формування іміджу підприємства. Сомельє – особлива професія в ресторанному бізнесі"[2]

Участники конкурса "Кращий сомелье України 2014"

[3]"Історія розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Європі та на Американському континенті"

Статті:

"ОСОБЛИВОСТІ РОЗВИТКУ СТРУКТУРНИХ КОМПОНЕНТІВ КУЛЬТУРНОГО ТУРИЗМУ ЛЬВІВЩИНИ"

"Кейтеринг – новий напрям ресторанного бізнесу та індустрії розваг"



Колишній член ГО «Фундація Регіональних Ініціатив»

Куратор у Львівській області ГО «Міжнародний Антикримінальний Альянс»[4]. Журналіст Інформаційного агенства – «МСГК інфо» посвідчення №139 дійсне до 31.12.2020 року.

  1. Професійна студія: специфіка організації ресторанного обслуговування в готелі — Університет «КРОК» (uk-ua) . Процитовано 13 лютого 2020.
  2. Бінарний урок з економіки та естетики на виробництві – в готельно-ресторанному комплексі «Швейцарський» - Львівський професійний коледж готельно-туристичного та ресторанного сервісу. www.lviv-prestige-school.com.ua. Процитовано 13 лютого 2020.
  3. Історія розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Європі та на Американському континенті. www.myunivercity.ru. Процитовано 13 лютого 2020.
  4. International Anti-Crim Alliance. www.facebook.com (укр.). Процитовано 9 лютого 2020.