Користувач:BLF UKRAINE

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

BLF UKRAINE — український блогер на тематику LEGO конструктор. Входить до числа багатьох унікальних українських блогерів, які намагаються своїми силами покращити україномовний контент в соціальних мережах. До прикладу BLF UKRAINE є творцем контенту серій (Creator, City, Minifigures, City Stuntz, Marvel, Friends), а також багато інших серій. Також BLF UKAINE доповнює Вікіпедію і додає багато цікавих речей, яких раніше не було.

BLF UKAINE знайомий із доволі популярними блогерами наприклад: (Mix Blocks, Rost art Lego, Lego Brick World).

BLF UKRAINE Channel YouTube

Кар'єра[ред. | ред. код]

Свою кар'єру BLF UKAINE почав 12.07.2022 року в мережі під назвою Instagram ось посилання на його профіль. Через деякий час після повномасштабного вторгнення BLF UKAINE шукав в YouTube лего контент йому не важлива була мова контенту, але він зайшов на правильне відео каналу Mix Blocks і посидівши вечір з думкою «Чому, якщо Мар'ян може створювати якісний LEGO контент, то чому не можу я?» дійшов суті, що потрібно зробити YouTube канал. Пройшло декілька днів і 05.03.2023 року він створив свій перший ютуб канал BLF UKAINE. Після створення свого першого ютуб каналу він за пару днів виклав майже весь контент, який в нього був і він подумав «О, боже, що я за лох? Одразу весь свій контент виставив, а що далі виставляти?». Деякий час після того випадку він не викладав відео, бо не було, що викладати, але вже в 2023-2024-их роках його контент поповнився новими оглядами. Свій контент він, як сам шукав так йому із ним допомагали певні особи (MaestroGrigorii Unboxing, Mix Blocks, Rost art Lego, Частина Огляду і безпосередньо Lego Brick World). Саме ці люди надихали мене, дарували мені LEGO, давали гроші, робили превью та направляли мене в потрібне русло, щоб я не збився зі свого курсу і не був кораблем без мети. На даний момент канал BLF UKAINE має 23 підписника і 29 відео. Як каже блогер Єгор «Звичайно мені потрібне джерело заробітку – це мережа YouTube, але також я хочу розвивати україномовний YouTube і не просто так, а щоб в наших людей була краща альтернатива за російськомовний і інгліш контент»...

Тип каналу[ред. | ред. код]

Поки канал BLF UKAINE є каналом оглядовицьким, але з часом Єгор хоче змінити його і створювати якісні Lego-анімації, як інші відомі українські блогери.

Творець[ред. | ред. код]

Творцем цього якісного LEGO контенту є молодий, симпатичний, самовпевнений, а також трохи красивий легінь – Єгор. Більше інформації ви не дізнаєтеся хіба що, що він живе в місті Рівне, а також, що його день народження припадає на 25 березня якраз на 20 пізніше за день народження каналу. Більше нічого не розповім і не покажу, бо мій добрий друг Артемко продасть цю інформацію комусь і заробить на моїх приватних даних!

Зв'язок[ред. | ред. код]

Якщо ви хочете поспілкуватися з BLF UKAINE, то ви можете написати коментар під його відео або на пошту builtlegofantasy@gmail.com, а також можете написати в телеграм @built_lego_fantasy.