Користувач:Crssmntn/Адвокатське об'єднання ВБ ПАРТНЕРС

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Адвокатське об'єднання ВБ ПАРТНЕРС
Засновано2005
РозташуванняКиїв
Вебсайт: www.vbpartners.ua

«Адвокатське об'єднання ВБ ПАРТНЕРС»  (англ. VB PARTNERS) — недержавна юридична організація, заснована в м.Київ, основним напрямком діяльності якої є діяльність у сфері права.

Історія

[ред. | ред. код]

Юридична фірма "Адвокатське об'єднання ВБ ПАРТНЕРС" розпочала свою діяльність у 2005 році і була перереєстрована 13 лютого 2014 року[1]. Це було зумовлене важливістю отримання якісної правової допомоги і перетворенням звичайної юридичної фірми на юридичний бутик №1 в Україні. ВБ ПАРТНЕРС тепер спеціалізується на біло-комірцевих злочинах (White-Collar Crime) і вирішенні спорів (Dispute Resolution)[2].

Діяльність

[ред. | ред. код]

ВБ ПАРТНЕРС здійснює захист підприємств і приватних клієнтів при випадковому залученні до розслідування і загрози притягнення до кримінальної відповідальності та в справах, де клієнт безпосередньо звинувачується в скоєнні злочину. Керівник практики Денис Бугай – адвокат року з кримінального права (Best Lawyers 2022[3]), адвокат року з WCC & Anticorruption (Юридична Премія 2021[4]).

У сфері Dispute Resolution фірма ВБ ПАРТНЕРС співпрацює з провідними приватними банками, міжнародними промисловими групами і має багато реального фактичного матеріалу[5]. Керівник практики Володимир Ващенко – Global Leader практики Commercial Litigation 2022[6], адвокат року у сфері податкових спорів («Юридична Премія» 2018).

Визнання фірми: Best Lawyers: Фірма року у сфері кримінального права; Who is Who Legal: в ТОП-3 компаніи у сфері захисту бізнесу; Chambers Europe: в ТОП-3 компаній у практиці Dispute Resolution: White-Collar Crime та інші

Джерела

[ред. | ред. код]

Посилання

[ред. | ред. код]