Користувач:DeputatRoma

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
                          Ковальчук Роман Iванович /Kovalchuk Roman/ - (DeputatRoma)

Народився 04.01.1981 року в селі Мухавка Чортківського району Тернопільської області в сім’ї робітників. Батько, Kовальчук Іван Михайлович 18.08.1957 року народження – оператор котельні Марилівського спиртзаводу. Мати, Ковальчук Анна Омелянівна 15.05.1962 року народження – повар фірми „Фортуна”.

В 1988 році пішов у перший клас Мухавської восьмирічної школи, яку закінчив в 1996 році з відзнакою. Цього ж року поступив на перший курс Технічного коледжу Тернопільського державного технічного університету на спеціальність "Обробка матеріалів різанням на верстатах та автоматичних лініях". Протягом всього навчання в технічному коледжі був старостою групи. В 2001 році закінчив коледж отримавши два дипломи з відзнакою: молодшого спеціаліста за спеціальністю техніка-технолога і бакалавра інженерної механіки. В 2001 році вступив на п’ятий курс Тернопільського державного технічного університету імені Івана Пулюя на спеціальність "Металорізальні верстати та системи". Цього ж року отримав диплом спеціаліста з відзнакою по спеціальності "Mеталорізальні верстати та системи". Тема дипломної роботи: ”Конструкція зубохонінгувального автомату для хонінгування прямозубих зубчастих коліс”.

З 2001 року почав працювати інженером-механіком на Тернопільському комбайновому заводі, одночасно продовжуючи навчання. На шостому курсі навчання працював над темою магістерської роботи „Автоматичне регулювання характеристик затискних механізмів токарних верстатів з гідроприводом” під керівництвом заслуженого винахідника України, доктора технічних наук, професора Національного технічного університету України „Київський політехнічний інститут” Кузнєцова Юрія Миколайовича і отримав диплом магістра інженерної механіки з відзнакою.

Протягом навчання в тернопільських вузах активно брав участь в студентському та суспільно–політичному русі. Неодноразово брав участь в наукових конференціях. Являюсь прибічником кількох організацій, зокрема: Тернопільської організації волонтерів „Іскра любові” (один із засновників), організації християн-католиків „Обнова”, а також дійсним членом "Спілки Української Молоді", СУМ і політичної партії "РУХ" з блоку Віктора Ющенка "Наша Україна".

В 2002 році був oбраний депутатом Мухавської Сільської Ради. Являюсь заступником голови бюджетного комітету та комітету фінансів.

Зараз є аспірантом Національного технічного університету України „Київський політехнічний інститут” під керівництвом доктора Ю.М.Кузнєцова.

http://www.deputatroma.narod.ru - персональний вебсайт депутата села Мухавка - Романа Ковальчука

http://www.muchawka.narod.ru - офіційний вебсайт села Мухавка

http://www.muchawka-travel.narod.ru - туристичний вебсайт села Мухавка

http://www.filwarok-zeitung.narod.ru - он-лайн газета села Мухавка