Користувач:Diva.mariia/Юлій Онешко

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Юлій Онешко Олексанрович (відомий під псевдонімом Юлік; нар. 11 червня 1993, Ульяновськ, Росія) — відеоблогер та критик. Національність та імена батьків блогера не відомі.

Дитинство і юність[ред. | ред. код]

Юлік народився 11 червня 1993 року в місті Ульяновськ. Він з успіхом закінчив 9 класів, добре здав екзамени та поступив до професійного училища (ПТУ). Менше ніж через рік він усвідомив, що відвідуючи лекції він втрачає свій час, але він вирішв продовжувати навчання, щоб не потрапити до армії. Пізніше він здав вступні екзами і поступив до Ульяновського інституту. Та й цього разу не все було так добре. Через низьку успішність та регулярні прогули хлопця відчислили на 2-му курсі.

Через необхідність самостійно заробляти на життя, Юлій влаштувався на посаду офісного працівника. Юнак швидко зрозумів, що подібне життя йому зовсім не підходить, тому не довго думаючи подав заяву на звільнення.

Блогерська діяльність[ред. | ред. код]

Творча біографія Юлія Онешко розпочалася в кінці весни 2012-го. Проводячи час в Інтернеті він натрапив на анімаційний відеоролик, який зібрав величезну кількість переглядів та лайків і зрозумів, що він здатен створити подібний.

Саме так він розпочав блогерську діяльність. 8 березня 2012 хлопець реєструє YouTube-канал під назвою "TheCrudeToons". Дебютне відео під назвою "Гопник, который не смог" набрало десятки тисяч переглядів і це дало йому ще більшу мотивацію працювати в цьому напрямку. Випустивши чимало анімаційних відеороликів він зрозумів, що це доволі трудомістке та нерентабельне заняття для російського сигмента YouTube. Тому, 2013-го Юлій створює новий акаунт "JuliusSpeak". На цьому каналі він знімає свої відео сам та пробує себе у жанрі комедійних скетчів. У 2014-му він набирає 10 тисяч підписників і розуміє, що окрім скетчів свій канал потрібно розбаляти ще чимось новим. Він ввів нові формати і успішно реалізував свої задуми. Виділяють два проекти: "Ночной Дожор" в якому Юлій готував різні страви і "Юлик в Паблике" де ютубер робив огляди на різні спільноти в соц.мережі Вконтакті.

Весною 2015-го ютубер вже мав 50 тисяч підписників. В квітні 2015-го він провів популярну інтернет-передачу "This is Хорошо" замість Стаса Давидова. Відеоролик набрав більше 1 мільйону переглядів. Літом Юлік взяв участь в "Прямом эфире" на телеканалі "Россия 1" який був присвячений жарту з популярного пабліка "MDK" про смерть поп-співачки Жанни Фріске. Завдяки цьому блогер отримав додаткову медійність і зацікавив нових підписників.

В квітні 2016-го його аудиторія становила вже більше 200 тисяч підписників. Саме в цей період він віддаляється від коротких скетчів, знімаючи довгі розважальні відео.

На початку червня виходить спільна робота Юліка з Русланом Тушенцовим (також він відомий під псевдонімом CMH) під назвою "Вэйперы сошли с ума". Вона стала першим випуском із низки відеороликів про любителів електронних сигарет. Цього ж місяця він також вводить онву рубрику "Ассоциации". В ній запрошені гості на озвучені їм слова називають з чим у них це асоціюється. В проекті прийняло участь багато відомих блогерів (Дмитро Ларін, Руслан Тушенцов, Ельдар Джарахов, Олена Шейдліна та інші)

Канал зараз[ред. | ред. код]

В другій половині 2017-го Юлій Онешко вводить рубрику "Засмеялся-проиграл", в якій він дивиться і реагує на відео,які йому присилають підписники.

У листопаді він запускає новий формат "Стыд в инстаграме", в якому він дивиться дивні акаунти в інгстаграм та обговорює їх.

Завдяки регулярним відео аудиторія почала швидко збільшуватися і вже в другій половині листопада канал "Julius Speak" набрав більше 1 мільйона підписників. Канал Юліка і зараз стрімко розвивається. Він не боїться експерементувати з форматами та часто бере участь у проектах своїх друзів.

Особисте життя[ред. | ред. код]

Своє особисте життя блогер не приховує. Його наречену звуть Дарія Каплан.Вона також займається блогом на YouTube та веде сторінку в Instagram де публікує цікаві пости.