Користувач:Feodosiy 2

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Вітаю  !!! Мене звати Олександр Олещук. Свій нік "Feodosiy 2", я використовую вже давно на багатьох форумах і інтернет аукціонах. Він об'єднує як два в одному назву мого славного міста Феодосії і ім'я імператора Візантії Феодосія 2 - оскільки його золотий солід є окрасою мого зібрання грошей. Та й на аватарці я також добавляю аверс цієї монети.

До "Вікіпедії" як енциклопедії я вперше звернувся у 2004 році коли почав писати статті по грошовому обігу і шукав потрібну інформацію в інтернеті .Планую писати статті для Вікіпедії з історії грошового обігу в Криму,Україні а також всьому світі.

Сфера моїх інтересів професійна - це наукове вивчення історії грошового обігу на території Криму, України, а також фіксація всього готівкового обігу, що відбувається в даний момент у всьому світі у вигляді зібрання приватного музею грошей , в основному монет і банкнот. Цікавлюся грошовим обігом Європи, країн Чорноморського басейну, монетами колоній Португалії, а також монетами які були в обігу в монетних союзах. Як приклад приведу Латинський монетний союз.


герб Криму Цей користувач цікавиться Кримом
WorldWideWeb


{{Інтерес:Нумізматика}}.