Користувач:Flippysketch2019/Flippysketch

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Flippysketch

[ред. | ред. код]

Flippysketch (укр. Фліпіскетч) — анімаційна студія, яка випускає анімаційні фільми та має гарний користувацький статус на офіційному каналі в Youtube. Заснована 20 травня 2020 року одною людиною під цим же псевдонімом "Flippysketch". Створена студія в Україні, але всі відео та матеріал лише англійською мовою. Станом на 2023 рік існує український канал. Студія немає своєї штаб-квартири і т.д., а є каналом Youtube.

Історія

Роботи студії розпочалися ще в 2019 році, коли почали робити кілька анімаційних фільмів (Вони вважаються остаточно загубленими). Студія на деякий час закривається. В 2020 році знову почалися роботи над різними фільмами. Так були створені Sonic 1, Sonic 2 і багато, багато іншого. В травні 2020 року з'явився новий серіал — Silly Tunes (укр. Тупі мелодії). Серіал дуже сподобався публіці, тому його продоажують робити до сих пір, його статус вважається незавершеним.

Після цього Flippysketch вирішує почати робити прямі ефіри. Але в нього нічого не виходить після чого студія закривається на деякий час.

В травні 2022 року створюється український канал для українських перекладів та анімацій, тобто українською мовою. Першим дубляжем став мультфільм Острів Скарбів 1988 року. Нажаль дубляж можна переглянути тільки по посиланню на Google Диск

На сьогоднішній день студія продовжує випускати анімаційні фільми та різні дубляжі.

Цікавий факт

Ще не відомо, коли насправді сворили студію Flippysketch. Немає точної дати. Але люди кажуть, що це 2019 рік.