Користувач:Katosilman

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Телерадіокомпанія "МАРТ"[ред. | ред. код]

"МАРТ" (Миколаївська агенція радіо і телебачення) - миколаївський муніципальний канал, заснований 2004 року. Перший ефір телеканалу відбувся 8 березня 2004 року[1].

Логотип телеканалу

Про канал[ред. | ред. код]

МАРТ
Тип ЗМІтелеканал
КраїнаУкраїна
Мови, що використовуютьсяукраїнська

ВласникМиколаївська міська рада
Головний редакторКатерина Сільман
Генеральний директорЮрій Тазарачев
Рік заснування2004 р.
Головний офісМиколаїв, вул. Адміральська, 31

Телерадіокомпанія «МАРТ» працює на телевізійному просторі Миколаєва з 2004 року. Перший ефір відбувся 8 березня. За 16 років свого існування телекомпанія завоювала популярність у глядачів та напрацювала чимало власних проектів.

«МАРТ» є муніципальним каналом, тому його пріоритетним напрямком є висвітлення місцевих подій, соціальної проблематики та суспільно важливих тем в оперативній, повній, неупередженій інформації. Огляд політичного, соціально-економічного, культурного та спортивного життя Миколаєва, області, України і світу в щоденних випусках новин, аналітичних програмах та авторських телепроектах.

Регулярно створюються науково-просвітницькі, культурно-мистецькі, розважальні програми, програми суспільно-важливого спрямування та дитячі телепрограми. В ефірі каналу цикли телепередач, що висвітлюють історію рідного краю, національні традиції та знайомлять глядачів з видатними людьми сучасності та минулого.

Приділяється увага популяризації здорового способу життя, висвітленню проблем медичного обслуговування та здоров’ю громадян. Значна частина програм орієнтована на  дитячу аудиторію. Кожного дня в ефірі ТРК «МАРТ» передачі творчого, пізнавального та розважального напрямку для дітей[1].

Трансляція[ред. | ред. код]

Телеканал "МАРТ" є в пакеті таких телвізійних провайдерів, як Дикий сад, Тенет, Sweet.tv, Divan TV. Онлайн-трансляція ефіру відбувається і на сайті телеканалу.

Логотип і оформлення[ред. | ред. код]

Логотипом телеканалу є літера "М" у вигляді хвилі. Використовується у білому та блакитному кольорах. Основним кольоровим оформленням є поєднання блакитного та рожевого.

Колектив[ред. | ред. код]

Директором КП "Телерадіокомпанія "МАРТ" є Юрій Тазарачев. Головний редактор - Катерина Сільман. Завідувач інформаційного відділу - Наталя Якобсон[2]. Серед ведучих - Олександр Матюшенко, Наталія Бершацька, Сергій Мельников.

Вміст телеефіру[ред. | ред. код]

Інформаційні програми[ред. | ред. код]

МСН - Муніципальна служба новин.

Діалог

Про Миколаїв

Місто здоров'я

Відділ культури

Розважальні програми[ред. | ред. код]

Ось таке кіно

Шо у Сільман?

Давай, танцюй!

Дев'ять дивних запитань

Спортивні програми[ред. | ред. код]

Вперед, Миколаїв!

Кулінарні програми[ред. | ред. код]

На кухні

Відеокухня

Іноземні серіали[ред. | ред. код]

Полдарк (2015)

Містер Селфрідж (2013)

Примітки[ред. | ред. код]

  1. а б ПРО НАС. ТРК МАРТ (укр.). Процитовано 26 лютого 2021.
  2. Телерадіокомпанія "МАРТ" - Оголошення - Миколаївська міська радa. Миколаївська міська рада (ua) . Процитовано 26 лютого 2021.