Користувач:KovalskyiYaroslav/Чернетка

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

ТРК «Сігма» - єдиний місцевий телеканал, який регулярно готує новини про Лозівську громаду: людей, події, проблеми і здобутки. ТРК «Сігма» - кросмедійний проект, який реалізується на телеканалі, сайті, ютубканалі та у соцмережах.

Глядацька аудиторія — близько 350 тисяч глядачів. Територія мовлення — Лозова (Харківська обл..) і в радіусі 60 км від міста.

Показники соцмереж – 360 000 переглядів постів на місяць у Фейсбуці та Інстраграмі.

Сігма
Телеканал "Сігма"
Країна Україна
Зона мовлення

м. Лозова

Лозівський район Близнюківський район

Сахновщинський район
Мова мовлення Українська
Центр керування мікрорайон 9, буд. 3/1, м.Лозова, Харківська обл., Україна, 64604
Тематика каналу Розважально-інформаційний
Дата початку
мовлення
1993
Аудиторія 350 тисяч глядачів
Засновник ТОВ«ТД «ЛКМЗ» (100 %)
Власник(и) ТОВ«ТД «ЛКМЗ» (100 %)
Керівник(и) Скрипник Анна Ярославівна
Сайт sigmatv.net.ua

Історія компанії[ред. | ред. код]

ТРК «Сігма» вийшла в ефір на початку 1993 року і стала одним з перших недержавних телекомпаній Харківщини і України.

Програми[ред. | ред. код]

ТРК «Сігма» виходить в ефір цілодобово, 65% - програми власного виробництва. Найрейтинговіший інформаційний блок – «Новини», «Спорт», «Погода» - 7 виходів на добу. «Давнє місто», «Нові вулиці Лозової» - історичні програми, «Калейдоскоп», «КалейдоскопNEXT», «Кольорове містечко» - дитячі, «Успішні люди», «Актуальна тема», «Дискусії», «Зрозумій себе» - просвітницькі, «Давнє місто», «Навколо» - культурологічні, «Антистрес», «На здоров’ячко» - різні, «Спецпроекти».

Канали/передавачі

⦁ № каналу або частота - 25

⦁ тип - ТВК

⦁ місцезнаходження - м. Лозова

⦁ потужність - 0,100 кВт

⦁ ТК «Мега»

Територія розповсюдження - м. Лозова та райони: Лозівському, Близнюківському, Сахновщинському, Первомайському, Барвінківському та Юріївському.

⦁ Ліцензія - Серія № НР № 00652-м з 25.01.2016 по 25.01.2023

Примітки

https://www.nrada.gov.ua/state-register/trk-sigma-tov-m-lozova/

Посилання

Інтернет-сайт телеканалу "Сігма"

Наші нагороди[ред. | ред. код]

У 2019 році ТОВ «ТРК «Сігма» відзначили як надійного та пріоритетного постачальника у сфері телевізійних послуг та представили до відзнаки в рамках Національної програми «Вибір споживача 2018».

ТРК «Сігма» 2017-2018 року отримувала відзнаки та призові місця Харківської обласної ради у конкурсі «Історії успіху громад».

Інформаційна програма «Новини» тричі перемагала у регіональному фестивалі «Слобожанська хвиля». У 2011 році ТОВ «ТРК «Сігма» стала фіналістом конкурсу «Честь професії» за «Краще подання складної теми». Нагороди Всеукраїнських та навіть міжнародних конкурсів не раз отримували дитячі та молодіжні програми «Тінейджер», «Калейдоскоп». Програми стали фіналістами та призерами Міжнародних телевізійних

фестивалів «Дитятко», «Кришталеві джерела», «Золота осінь Славутича», «Прес-весна на Дніпрових схилах». Телекомпанія «Сігма» отримала відзнаку за участь у  всеукраїнському конкурсі спортивних телевізійних програм «Світ спорту». Також телеканал отримав кілька нагород за якісне та всебічне висвітлення життя людей з обмеженими можливостями.