Користувач:Revutskyg/Чернетка

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Ревуцький Ґабріель Ігорович (нар. 06 квітня 1992 року) — український діяч, волонтер, поліцейский.

  1. Біографія
  2. Робота
Ревуцький Ґабріель 2017 рік

Біографія[ред. | ред. код]

Ґабріель Ревуцький народився в місті Керч (Автономна Республіка Крим). Від народження мав призвище Довженко, що належело матері від першого шлюбу матір Довженко Любов(дівоче Пелипенко). Близько 7 років батько Ґабріеля наполягав на зміні призвища яке носив сам «Швідка» Ігор, та змінив його Ґабріелю.

З дитинства батько розповідав Ґабріелю історію сім'ї. Головна історія була про рід Ревуцьких, з якого походив Ґабріель. Йому дуже подобалось це призвище і він дав собі слово, що колись змінить своє призвище на "Ревуцький", та лише о 2015 році зробив це.

У віці 7 років Ґабріель пішов у перший клас 14 школи міста Керч. Але вже через рік переїхав усією сім'єю до Москви, тому як там знаходився на заробітках батько Ігор. Не пройшов і рік, як Ґабріель разом з мамою повернулись назад в Керч, тому як холодний московський клімат не підходив Ґабріелю, поновився у 14 школі, та прийшла прикра новина про смерть дідуся Ґабріеля (Пелипенко Анатолій).

У 6 класі (2003 рік) Ґабріель разом з мамою вирішили спробувати вдруге переїхати до Москви, де досі жив та працвав його батько.

В віці 17 років (у 2009 році) Ґабріель закінчив середню освітню школу №1032, та по закінченню поступив у МФПУ "Сінергія" (рос. Московский Финансово Промышленый Университет "Синергия"), а у 2014 році закінчив його за спеціальністю менеджер ресторанного та готельного бізнесу.

Під час Революції Гідності приймав участь у місцевому майдані у Керчі. Після окупації рідного півострова переїхав на материкову частину України, у місто Дніпро, та займався волонтерство для бійців АТО.

У 2015 році переїхав до Києва та подав заявку на службу в нову патрульну поліцію, пройшов відбір та дав присягу українському народу, мав певні досягнення, але 2018 році подав у відставку.

Робота[ред. | ред. код]

Працював ді-джеєм в клубах Мовскви.

З 2015[1] по 2018[2] служив в лавах Патрульної поліції України.

Після 2018 року, у перше виїхав закордон, та почав подорожувати і почав тревел блогінг.

Хоббі[ред. | ред. код]

Ді-джеінг, редагування фотографій.

  1. Перші враження про службу в поліції. LB.ua (українська) . 04.08.2015. Процитовано 2 вересня 2018.
  2. Ревуцький, Ґабріель (02.04.2018). Звільнення. www.facebook.com (укр.). Процитовано 2 вересня 2018.