Користувач:Sergey.izvekov/Decathlon

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Decathlon S.A.
Галузь Retail
Засновано 1976
Засновник(и) Michel Leclercq
Штаб-квартира Villeneuve d'Ascq, France
Філії 1414 stores in 45 countriesПомилка цитування: Відсутній тег </ref> за наявності тегу <ref>[1]
Ключові особи Michel Aballea (CEO)
Osvaldo Fusardi (COO)
Продукція Clothing
Sportswear
Sports equipment
Виторг US$12.80 billion (2017)[2][3]
Співробітники 82,171 (2017)[2]
Дочірні компанії Quechua, Tribord, Domyos, B'Twin, Kipsta, Nabaiji, Wed'ze, Simond, Kalenji, Newfeel, Artengo, Inesis, Geologic, Caperlan, Solognac, Fouganza, Oxelo, Aptonia, Geonaute, Orao, Subea, Outshock [4]
www.corporate.decathlon.com

Decathlon (від грец. Δέκαθλο - десятиборство) - французька компанія, що спеціалізується на розробці, виробництві і роздрібній торгівлі спортивними товарами для більш ніж вісімдесяти видів спорту. Станом на серпень 2018 року відкрито 1414 магазинів в 45 країнах світу.

Штаб-квартира компанії розташована у французькому місті Вільнев-д'Аск, що у передмісті Лілля. Власники компанії - сім'я Мюлье (також контролюють мережу Auchan). Президент - Матьє Леклерк (Mathieu Leclercq), головний керуючий - Мішель Абаллеа (Michel Aballea).[5][6]


Бренди

[ред. | ред. код]

The retailer develops and sells its own brands, which the company characterizes as "passion brands". Each sport or group of sports has a separate brand name:

Economic review

[ред. | ред. код]

Соціальні стандарти

[ред. | ред. код]

Декатлон проводить сувору політику, коли йдеться про добробут співробітників і гарантує, що всі підрядники, що працюють з компанією дотримуються відповідальності людини у виробництві процесу у всіх видах діяльності. На відповідальності людини у виробництві (ПХ) визначає систему управління і ресурсів, реалізованих Декатлону щодо умов праці на робочих місцях, на виробничих об'єктах і з постачальниками; розвивати і просувати справедливі умови праці, згідно з етикою компанії. Зокрема, коли справа доходить до виробництва компанія приймає "люди першого підходу". Починаючи з 2003 року, Декатлон прийняв соціальну хартію, яка охоплює наступні області та гарантує, що він відповідає принципам Декатлону – права людини: дитяча праця, сучасне рабство і примусову працю, свобода асоціацій, дискримінації і т.д. Здоров'я та безпека: гідну оплату праці, Охорона навколишнього середовища, будівельної безпеки і т. д. Хімічними речовинами, повага до навколишнього середовища, відповідального матеріалами, корупції, управління і зв'язку.[7]

References

[ред. | ред. код]
  1. Largest Sporting Goods Retailer, Decathlon Boosts Ground-Level Distribution Visibility with LogiNext. Business Wire. Процитовано 25 August 2018.
  2. а б Помилка цитування: Неправильний виклик тегу <ref>: для виносок під назвою about не вказано текст
  3. Largest Sporting Goods Retailer, Decathlon Boosts Ground-Level Distribution Visibility with LogiNext. Business Wire. Процитовано 25 August 2018.
  4. Our Passion Brands.
  5. Decathlon, known as ‘the Aldi of activewear’, will open first Aussie store in Sydney tomorrow. news.com.au. 4 December 2017.
  6. Largest Sporting Goods Retailer, Decathlon Boosts Ground-Level Distribution Visibility with LogiNext. Business Wire. 28 September 2017.
  7. [1], Bipiz Online, 23 February 2016

[[Категорія:Вільнев-д'Аск]]