Користувач:ShulpinovAA

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
СікамГруп
SicameGroup
ТипФабрика, Постачальник
ГалузьЕнергетика, виробництво: арматури, монтажного інструменту, засобів захисту для електричних ліній та телекомунікацій.
Засновано1955
Штаб-квартираПомпадур
Франція
Територія діяльностів усьому світі
ПродукціяЗаземлення, Кабельная муфта, Засоби індивідуального захисту, Захисні засоби,Діелектричні рукавички, Індивідуальні засоби захисту,
Виторг €415,2 млн (2018)
Співробітники2 800 чол. (2018)
Холдингова компаніяSicame Group


Sicame Groupe

[ред. | ред. код]

Це група підприємств у Франція та за її межами. Включаючи усі континенти земної кулі.

Спектр продукції SICAME Group – це повна гама підвісної і з’єднувальної арматури, монтажного інструменту, засобів захисту для електричних ліній та телекомунікацій.

Датою заснування SICAME Group вважається заснування у 1955 році компанії SICAME S.A. у м. Помпадур (Франція), яка була створена для задоволення потреб таких крупних французьких підприємств як Électricité de France (Державна електроенергетична компанія Франції), France Télécom (телекомунікації Франції), SNCF (французька державна компанія залізної дороги), а також потреб багатьох інших компаній, що працюють у області електрозабезпечення, аерокосмічної та автомобільної промисловості.


24 Країни

[ред. | ред. код]

Сьогодні SICAME Group – це інтернаціональна група компаній, що має виробничі підрозділи у 24 країнах світу.

Гамма продукції, яку виробляє SICAME Group дуже широка. Заводи та виробництва, що входять у групу, виробляють практично усе необхідне обладнання для будівництва та експлуатації електроенергетичних та телекомунікаційних об’єктів.

Інновації, постійне підвищення якості продукції, розповсюдження інформації, відкриття філіалів та представництв у Франції та багатьох інших країнах дозволили SICAME Group стати надійним постачальником для електроенергетичних компаній у більше ніж 120 країнах світу.

SICAME Group об’єднує компанії, кожна з яких працює у контакті з клієнтами на своєму національному ринку, однак усі компанії об’єднані з групою фінансовими та технічними ресурсами, що дозволяє кожній з компаній використовувати спільний накопичений досвід та технологічні ноу-хау SICAME Group.

Запорука успіху SICAME Group це постійні інновації, найвища якість виробів та всесторонній сервіс, який компанія пропонує своїм клієнтам.


Розробки, виробництво та реалізація

[ред. | ред. код]

Спектр продукції SICAME Group включає більше 10000 найменувань, які отримали одобрення та використовуються найбільшими електроенергетичними та телекомунікаційними компаніями, автомобільними, аерокомічними, залізничними компаніями, а також виробниками атомної енергії.


З дня випуску свого першого відгалужувального затискача (майже півстоліття тому) SICAME Group розвинулась у одну з найкрупніших компаній у Європа, що працює у області виробництва арматури для електричних ліній усіх класів напруги.


Основний ассортимент продукції включає в себе:

  • Обладнання для будівництва магістральних та розподільчих електричних ліній, вуличного освітлення та телекомунікацій, механічну арматуру (підтримуючі, анкерні затискачі, гасники вібрації…), електричну арматуру (з’єднувальні та відгалужувальні затискачі, кабельні муфти…);
  • Обладнання для електричних підключень (кабельні наконенчники, ізольовані та неізольовані клеми) для електроенергетики та промисловості;
  • Пристрої для захисту електромонтажного персоналу при виконанні робіт під напругою, пристрої для блискавкозахисту електроустановок та будівель (активний та пасивний блискавкозахист, обмежувачі перенапруг);
  • Монтажний інструмент, спорядження та пристрої;
  • Обладнання для монтажу повітряних оптичних волоконних кабелів типу ADSS, OPGW, оптичного волоконного кабеля вбудованого у грозотрос.


Посилання

[ред. | ред. код]
  • Офіційний міжнародний сайт SICAMEGROUP.