Користувач:Tatiana Vdovychenko/JetSoftPro

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

JetSoftPro (укр. ДжетСофтПро) – це ІТ-компанія, яка займається розробкою програмного забезпечення, аутсорсингом та наданням технічних консультацій.

Головний офіс компанії JetSoftPro знаходить у Нью-Йорку, США. Також компанія має американське представництво в Денвері та Колорадо. Крім того, JetSoftPro має представництва у Великій Британії та Польщі. Ще один офіс компанії, з якого починалась робота, розташований у Львові, що на заході України.

Компанія має понад 200 працівників та працює за принципами гнучкості, продуктивності та масштабування.

Історія та люди

[ред. | ред. код]

Фахівці JetSoftPro займаються IT з 2002 року. До 2014 компанія мала іншу назву – Neadevis. Голова компанії – Сергій Харитонов. До того, як викупити, очолити та переформатувати JetSoftPro (aka Neadevis) він працював на посадах технічного директора, виконавчого віцепрезидента та співвласника SoftServe, а також був технічним директором ELEKS.

Діяльність

[ред. | ред. код]

Команда JetSoftPro реалізовує повний цикл розробки програмного забезпечення, від ідеї та дослідження концепту до створення технічного продукту, тестування та маркетингу.

Компанія має лінійку власних програмних продуктів, за допомогою якої диджиталізує бізнеси різного масштабу. Також JetSoftPro активно співпрацює зі стартапами у створенні MVP [1].

Компанія має значний досвід роботи з технологіями у військово-технічній та оборонних сферах [2]. Також JetSoftPro спеціалізується на програмному забезпеченні для дронів [3], включаючи військові дрони, дрони FPV, багатороторні дрони, дрони з нерухомим крилом тощо.

Ще один вектор роботи – автоматизація бізнес-процесів. Фахівці JetSoftPro розробляють системи для управління роботи з клієнтами (CRM) та працівниками (HRM), а також системи для планування ресурсів організацій та підприємств (ERP).

Окрім того, JetSoftPro має спеціалістів з кібербезпеки та займається тестуванням систем захисту, зокрема виявленням слабких місць, якими можуть скористатись зловмисники [4].

Серед інших індустрій, у яких компанія розробляє технічні рішення, – електронна комерція, освіта, фінанси та банківська справа, відновлювальна енергія, охорона здоров'я, логістика та інші.

Соціальна відповідальність

[ред. | ред. код]

В українському офісі компанії є Тренінговий центр, де технічні та нетехнічні спеціалісти мають змогу обрати навчальні курси за технічними та нетехнічними спеціальностями, а також підвищити рівень кваліфікації. Центр призупинив діяльність після повномасштабного вторгнення 24 лютого 2024 року. Можливість навчання була безкоштовною, а кращі випускники залишались в компанії на стажування.

Фахівці JetSoftPro продовжують підтримувати українських студентів [5], читаючи лекції, проводячи практичні заняття та влаштовуючи олімпіади [6].

Серед університетів, з якими співпрацює компанія, – Львівський національний університет, Львівська політехніка, Львівський державний університет безпеки життєдіяльності.

Окрім освітніх активностей, компанія проводить волонтерську діяльність: працівники підтримують дітей у дитбудинках та українських військових на фронті. Регулярно проводяться збори та різні благодійні акції [7].

Екологічні ініціативи

[ред. | ред. код]

Компанія проводить регулярні екологічні тренінги та ініціативи з екологічної обізнаності. Також в офісі JetSoftPro у Львові запроваджено сортування сміття та його відповідна переробка. До того ж офіс обладнаний розумними світильниками для економії електроенергії. У кожному кабінеті облаштовано автономне опалення, що вмикається тільки за потреби.

Партнери

[ред. | ред. код]

У реалізації проєктів JetSoftPro співпрацює з Microsoft, SalesForce, Shopify, Umbraco, 47G, Blossed, American Chamber of Commerce in Ukraine, Львівський ІТ Кластер, German Outsourcing Association.

Посилання

[ред. | ред. код]
  1. Що таке мінімально життєздатний продукт і коли він потрібний
  2. Досвід JetSoftPro у військовий та оборонній сфері
  3. Як JetSoftPro розробляє ПЗ для дронів
  4. Як відбувається текстування кібербезпеки у JetSoftPro
  5. JetSoftPro передала 15 ноутбуків кафедрі електронних обчислювальних машин
  6. Онлайн-зустріч здобувачів освітньої програми «Комп’ютерні науки» із керівником ІТ-компанії JetSoftPro Сергієм Харитоновим
  7. В День ІТ збирали на 6 FPV-дронів