Користувач:Trade marketolog/Atlantmarket

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Atlantmarket
Типкомпанія
Галузьторгівля
Спеціалізаціятуристичне спорядження
Гаслоробити зручним життя активних людей
Засновано7 серпня 2008 року 
Штаб-квартираГолосіївський район міста Києва
Співробітники80 -100 співробітників
atlantmarket.com.ua

Atlantmarket — українська компанія, що займається гуртовими та роздрібними продажами товарів для активного відпочинку, особистої безпеки, виконання побутових задач та захисту Батьківщини. Станом на 2024 рік в портфелі компанії знаходяться більше 10 тисяч унікальних товарів від 60 брендів.

Компанія Atlantmarket є офіційним постачальником та має ексклюзивні права на дистриб'юцію 15 брендів, що забезпечує споживачам сертифіковані товари, широкий асортимент та гарантійне обслуговування.[1]

Товари компанії представлені на найбільших маркетплейсах України, зокрема в мережах Епіцентр, Rozetka та АЛЛО.

Історія компанії

[ред. | ред. код]

У 2008 році успішно завершені перемовини з виробником ліхтарів Fenix про пряму співпрацю, що надало компанії можливість стати першим офіційним дистриб'ютором товарів бренду в Україні.

У 2010 році відкрито офіси-склади у Києві та Харкові. Цього ж року асортимент Atlantmarket поповнили товари брендів Ganzo, Dexshell, Roxon, що стало новим поштовхом для розвитку компанії та дозволило налагодити співпрацю з найбільшими українськими ритейлерами.

Впродовж 2014 року дистриб'юторський портфель компанії поповнився такими брендами як Work Sharp та Ontario, а в 2017 році у продажі вперше з'явилися товари брендів Ruike та Brunox.

2019 року відкрито власний сервісний центр Atlantmarket для виконання гарантійного та післягарантійного обслуговування продукції. Водночас асортимент поповнився інструментами від NexTool.

У 2023 році Atlantmarket отримав ексклюзивну дистрибуцію туристичних товарів брендів Naturehike та BRS, внаслідок чого асортимент продукції збільшився майже в 3 рази. В цей період компанія також налагодила продаж грілок Only Hot, акумуляторів холоду Ice Box та ножових товарів брендів We Knife, Civivi та Sencut.

Цінності компанії

[ред. | ред. код]

Під час розробки організаційної схеми у 2019 році компанією була визначена головна місія «Робити зручним життя активних людей» та сформульовано задум «Реалізовувати якісні товари для відпочинку, щоденного використання та особистої безпеки».

Також були виділені 7 цінностей Atlantmarket, які сприяють сталому розвитку компанії.

  1. Бути потрібними та корисними. Регулярні опитування клієнтів та перемовини з партнерами допомагають виявити шляхи покращення рівня обслуговування.
  2. Робота у команді. Компанія бере на себе повну відповідальність за досягнення очікуваного результату та спрямована на узгоджену взаємодію кожного відділу для досягнення спільної місії.
  3. Орієнтованість на клієнта. Внутрішні процеси компанії побудовані таким чином, щоб постійно вдосконалюватися на основі запитів клієнтів.
  4. Найкраще партнерство. Компанія пропонує партнерам вигідні та гнучкі умови співпраці для сприяння активному розвитку взаємовідносин.
  5. Відповідальність та ініціатива. Кожен співробітник Atlantmarket має змогу ініціювати процеси для покращення роботи та розвитку компанії.
  6. Розвиток та професіоналізм. Участь у тематичних виставках дозволяє налагоджувати робочі зв'язки з партнерами та знаходити нові товари, які можуть задовольнити потреби споживачів. Компанія також проводить консультації клієнтів для покращення ефективності їхньої роботи.
  7. Ефективність за рахунок раціонального використання ресурсів та інновацій. Впровадження автоматизації внутрішніх процесів та електронних систем дозволяє оптимізувати витрати та досягти зростання ефективності процесів.

Бренди

[ред. | ред. код]

В асортименті компанії Atlantmarket представлені товари світових виробників. Найбільша кількість позицій припадає на продукцію таких брендів:

  • Fenix — світлодіодні ліхтарі та аксесуари, в яких використовуються інноваційні комплектуючі й запатентовані технології для підвищення якості освітлення та подовження терміну служби виробів;
  • Ganzo — складані та фіксовані ножі, мультитули та точильні аксесуари, включно з інструментами, які випускається дочірніми брендами Adimanti та Firebird;
  • DexShell — водонепроникний одяг, а саме шапки, рукавички та шкарпетки, у виробництві яких використовується британська мембрана Porelle;
  • Work Sharp — механічні точила та електричні верстати для заточування різальних інструментів;
  • Ruike — складані, фіксовані та мультифункціональні ножі, виготовлені зі сертифікованих марок сталі з кріогенною обробкою;
  • Roxon — складані ножі, мультитули, набори для барбекю;
  • Naturehike — туристичні намети, килимки, меблі, посуд, спальні мішки та дрібні аксесуари, що мають невелику вагу для зручного транспортування у польових умовах;
  • We Knife, Civivi, Sencut — складані та фіксовані ножі, конструкції яких розроблені всесвітньо відомими ножовими дизайнерами;
  • BRS — складані меблі, туристичні пальники та набори посуду для активного дозвілля;
  • Brunox — швейцарські високоякісні продукти для догляду за зброєю, велосипедами та іншими механізмами;
  • NexTool — багатофункціональні інструменти та аксесуари для активного відпочинку та повсякденного використання;
  • Only Hot — грілки для тіла, що забезпечують комфорт та тепло в холодну пору року;
  • Ice Box — гелеві акумулятори холоду для зберігання харчових продуктів та напоїв у прохолоді під час подорожей та кемпінгу.

Інновації в роботі

[ред. | ред. код]

Впровадження в роботу інновацій є основою розвитку компанії, що дозволяє адаптуватися під потреби клієнтів і пришвидшувати обробку та відправлення замовлень.

Однією з ключових розробок Atlantmarket є гуртовий портал, який був запущений у роботу в 2019 році. В особистому кабінеті клієнти можуть не лише оформлювати замовлення 24/7 з будь-якої точки світу, а й відслідковувати взаєморозрахунки та історію замовлень, завантажувати сертифікати на продукцію, контролювати доставку замовлення та формувати список улюблених товарів.

В листопаді 2020 року впроваджено систему адресного зберігання товарів на складі, що передбачає розміщення кожної товарної одиниці в окремій комірці на складі під унікальним номером. У такий спосіб було мінімізовано кількість помилок під час збору замовлень та підвищено ефективність роботи працівників складу завдяки зменшенню часу на пошук товару.

У 2021 році компанія ввела в роботу власну CRM-систему. Система має унікальний набір правил і послідовностей, націлених на ефективне відстеження усіх внутрішніх процесів.

2024 року розроблено систему автоматизованої обробки роздрібних замовлень. Це дало змогу скоротити час обробки замовлень.

Соціальна відповідальність

[ред. | ред. код]

Від початку повномасштабного російського вторгнення в Україну 24 лютого 2022 року компанія Atlantmarket активно допомагає українським військовим постачанням товарів широкого призначення.

Тільки за 2023 рік команда відправила ЗСУ 1800 одиниць товару на загальну суму близько 2 500 000 грн:

  • Ліхтарі Fenix — 227 од;
  • Водонепроникний одяг DexShell — 294 од;
  • Ножі Ganzo та Civivi — 121 од;
  • Мультитули — 61 од;
  • Багатофункціональні лопати Nextool — 155 од;
  • Спальні мішки, складані ліжка та надувні килимки Naturehike — 106 од;
  • Газові пальники BRS — 18 од;
  • Балони Adimanti — 267 од;
  • Грілки Onlyhot — 379 од;
  • Балістичні окуляри — 57 од.


Розуміючи важливість виховання здорової та свідомої молоді, у червні 2024 року компанія Atlantmarket стала спонсором молодіжної організації «Пласт» і підтримала проведення літнього табору у селищі Клевань, Рівненського району.[2]

Відзнаки

[ред. | ред. код]

У 2023 році компанія Atlantmarket стала переможцем щорічної премії Ukrainian Business Award в номінації «Бізнес року».[3]

Цього ж року компанія отримала нагороду «Вибір споживача 2023».[4]

Примітки

[ред. | ред. код]
  1. Асортимент Atlantmarket.
  2. Компанія ATLANTMARKET підтримує український Пласт для виховання активної молоді.
  3. ATLANTMARKET — переможець премії UBA 2023 в номінації «Бізнес року»!.
  4. ВИТЯГ З РЕЄСТРУ НАДІЙНИХ ТА ІНВЕСТИЦІЙНО ПРИВАБЛИВИХ ПІДПРИЄМСТВ УКРАЇНИ 2023.