Користувач:Trvk72lol/Чернетка

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Ігор Віталійович Жданов
Файл:W0nderful.png
Прізвисько w0nderful
Народився 14 грудня 2004
Національність українець
Діяльність
Команда УкраїнаNatus Vincere
Ігри

Counter-Strike: Global Offensive

Counter-Strike 2
Професійна кар'єра
2018—2018 УкраїнаNatus Vincere Junior
2021—2021 УкраїнаProject X
2021—2021 Росія Trasko
2021—2021 УкраїнаHellRaisers
2022—2022 РосіяTeam Spirit
2022—2022 ДаніяSprout
2023—н.ч. УкраїнаNatus Vincere

Ігор віталійович Жданов (нар.. 14 грудня 2004, Одеса) — український кіберспортсмен у Counter-Strike: Global Offensive та Counter Strike 2, відомий як «w0nderful». Грає в команді Natus Vincere на позиції снайпера, який став заміною s1mple з 31 жовтня 2023.

Кар'єра[ред. | ред. код]

Ігор Жданов розпочав свою кар'єру в 2018 році, через пару років після виходу Counter-Strike: Global Offensive нинішній кіберспортсмен вперше зіграв у гру, і цього ж року потрапив у Natus Vincere Joniur, проте не зміг розпочати свою кар'єру через те, що його вигнали, оскільки виявили VAC-бан на одному з його акаунтів. Після чого Ігор Жданов грав в Українській Кіберспортивній та зіграв вдалу гру за команду Gucci Squad.

Після такого тріумфу гравцем зацікавилася українська організація Majesty та запрошує до свого складу, і під час ігор у складі організації гравець зміг заробити 3 тисячі доларів. Батьки підтримували Ігоря Жданова у його кар'єрі. І паралельно з цим, Ігор Жданов грав у Одеських LAN що призвело до того, що деякі комп'ютерні клуби заборонили доступ для Ігоря Жданова, пояснюючи це тим, що потрібно дати шанс виграти іншим.

Через деякий час, організація в якій грав Ігор Жданов розпалася, і від гравця TOXIC, який грав із Ждановим, той отримує запрошення в Project X. Ігор Жданов грав у цій команді недовгий час і за матч виграв 3 тисячі доларів.

Пізніше цим складом команди зацікавилася команда HellRaisers, яка пропонувала викуп у Trasko складу команди за 5 тисяч доларів, проте Trasko вимагали мінімум 30 тисяч доларів. Склад команди з Ігорем Ждановим не могли тренуватися, а тому самі бажали потрапити до іншої команди. За рахунок цього команда HellRaisers допомогла знайти лазівки в контракті і за підсумком склад команди пішов у HellRaisers.

У період вторгнення Росії в Україну, 24 лютого організація FACEIT пропонує Ігорю Жданову виїхати до Берліна з усіма умовами, що й сталося. У період проживання в Берліні грав за російську команду Team Spirit, а потім за данську команду Sprout. Однак через деякий час після того, як легендарний гравець S1mple тимчасово закінчив кар'єру, з 31 жовтня 2023 Ігор Жданов почав грати за Natus Vincere у ролі снайпера.