Користувач:Vlad.vlasenko/Lamel

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Vlad.vlasenko/Lamel
International Cosmetic Group
Тип Косметика
Спеціалізація Косметический бренд
Гасло "It`s a statement"
Засновано 2015
Засновник(и) International Cosmetic Group
Штаб-квартира Англія Англія, Лондон
Територія діяльності Восточная Европа и страны СНГ
Продукція Декоративная косметика
lamelcosmetics.com

Lamel (вимовляється Ламель) - англійський косметичний бренд. Компанія, що спеціалізується на розробці та виробництві декоративної косметики. Штаб-квартира і центр розробки продукції знаходиться Лондоні. За даними компанії, вона представлена в 6 країнах світу, де пропонує свою продукцію на сайтах і в магазинах дистриб'юторів. Бренд «Lamel» працює за методом прямого продажу (продаючи свою продукцію безпосередньо онлайн або оффлайн). 

Історія 

[ред. | ред. код]

Бренд заснований в 2015 році міжнародним косметичним холдингом International Cosmetic Group. З 2016 виходить на ринок Східної Європи, де реалізує свої товари в таких країнах як: Росія, Україна, Білорусія, Казахстан, Азербайджан.

Власники і керівництво

[ред. | ред. код]

Основні власники компанії: International Cosmetic Group – британська компанія, ексклюзивний представник в Східній Європі і країнах СНД англійських брендів декоративної косметики Lamel, Diva cosmetics і LN professional.

Діяльність

[ред. | ред. код]

Lamel - англійський косметичний бренд, вперше з'явився в 2015 році в місті Лондон. Основна концепція бренду полягала в створенні якісного продукту за низькою ціною. Оскільки на той момент в країнах Східної Європи не було аналогів даними продуктам по співвідношенню ціна-якість, було прийнято рішення розвивати бренд в цьому напрямі.

На сьогоднішній день над розвитком марки працюють британські фахівці. Формула сировини розроблена фахівцями, які виробляють косметику для компаній: Rimmel, Olay, Shiseido, Gosh, NYX Cosmetics, Beauty UK.

На сьогоднішній день асортимент охоплює всі області декоративної косметики, в лінійці є засоби для обличчя, очей, губ, лаки для нігтів.

Слоган

[ред. | ред. код]

Слоган компанії "it's a statement". В Україні позиціонується з слоганом "Хочу, як хочу" (рос. "Хочу как хочу").


Посилання

[ред. | ред. код]

[[Категорія:Підприємства, засновані 2015]] [[Категорія:Підприємства за алфавітом]] [[Категорія:Косметика]]