Липко (комікс)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Липко
англ. Sticky
Загальні дані про видання
Видавець Bruno Gmünder Verlagd
Країна  США
Мова англійська
Дата публікації 30 квітня 2006
Творча команда
Технічні дані про видання

«Липко» (англ. Sticky) — американський графічний роман у жанрі гей-еротики, сценарій до якого написаний Дейлом Лазаровим та малюнок до якого виконаний Стівом МакАйзеком.

Історія публікації[ред. | ред. код]

Спочатку він був виданий у трьох випусках видавництвом Eros Comics / Fantagraphics. Серія була видана у твердій палітурці видавництвом Bruno Gmünder Verlag з відреставрованим кольором, кращим папером і якістю виготовлення, а також з новою послідовністю кадрування.

Опис[ред. | ред. код]

Чотири історії про маскулінних чоловіків-геїв, які знаходять несподівану конгеніальність та сексуальну пристрасть один з одним. Ці історії перемежовуються з обрамляючою розповіддю про гей-пару, чия близькість посилюється завдяки історіям, які вони читають у своїх примірниках книги. Ілюстрація складається з лінійного мистецтва з обмеженою монохромною палітрою для кожної історії. В обрамленні використано повний колір. Збірка у твердій палітурці налічує 80 сторінок і була опублікована видавництвом Bruno Gmünder Verlag (Берлін, Німеччина) у березні 2006 року.

Огляди[ред. | ред. код]

У TimeOut Chicago Джейсон Гайдеманн писав: «Карнавальність і солодкість — це саме те поєднання, яке робить „Липко“ справжнім витвором у своєму жанрі. Читачі знайдуть матеріал одночасно еротично зарядженим і безсоромно романтичним».

Посилання[ред. | ред. код]

  • Besemer, Jen (Осінь 2006). Sticky (book review). Rain Taxi (англ.). Архів оригіналу за 19 жовтня 2006. Процитовано 17 жовтня 2006.
  • Cooling, Will (17 вересня 2006). Sticky in the Nexus: Dale Lazarov and Steve McIsaac get their hands Sticky. Comics Nexus (англ.). Архів оригіналу за 4 жовтня 2006. Процитовано 28 вересня 2006.
  • Allas, Marcia (1 червня 2005). Sticky Moments: Dale Lazarov and Steve MacIsaac. Sequential Tart (англ.). Процитовано 28 вересня 2006.
  • Paul, Ryan (11 липня 2006). Sticky #1-3. Pop Matters (англ.). Процитовано 7 серпня 2006.