Несподівано-негадано

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Несподівано-негадано
рос. Нежданно-негаданно
Жанркомедія
драма
Режисер Геннадій Мелконян
Сценарист Еміль Брагінський
У головних
ролях
Тетяна Догілева
Юрій Богатирьов
Оператор Григорій Бєлєнький
Композитор Георгій Гаранян
Художник Іван Пластинкін
КінокомпаніяМосфільм
Тривалість87 хв
Моваросійська
КраїнаСРСР СРСР
Рік1982
IMDbID 0166734

«Несподівано-негадано» (рос. «Нежданно-негаданно») — радянський художній фільм 1982 року, знятий на кіностудії «Мосфільм».

Сюжет

[ред. | ред. код]

Скромній співробітниці однієї з московських ощадкас Жанні Капустіній випадково зустрінута подруга, яка повернулася з гастролей, повідомляє, що після смерті рідного дядька їй може дістатися у спадок його шикарна квартира в Куйбишеві з великою колекцією старовинних картин і антикваріату. Вона звертається за юридичною підтримкою до нотаріуса Іллі Петровича (Юрій Богатирьов) і просить його допомогти в цій справі, проте він відсилає її саму їхати розбиратися з питанням в Куйбишев.

Спадщина дістається Капустіній. Нотаріусу його колишня дружина оголошує, що вінчається з його другом. Він їде побачити Жанну, яка зустрічає його вже в багатій квартирі і в шубі. Однак тут же заявляється її колишній наречений (Леонід Ярмольник), який відразу починає претендувати на неї. Ілля Петрович випроваджує його і їде до себе. До Жанни починають йти «женихи», в основному підпільні антиквари, яких більше цікавить не вона, а її колекція. Жанна відчуває себе обдуреною і нещасною. Вона дзвонить Іллі Петровичу і він негайно приїжджає. Однак між ними відбувається сварка з приводу матеріальних цінностей. Через деякий час Жанну, в її відсутність, обкрадають, виносячи все з квартири. Стає ясно, що все, що їй треба — це безкорислива любов нотаріуса.

У ролях

[ред. | ред. код]

Знімальна група

[ред. | ред. код]

Посилання

[ред. | ред. код]