Обговорення:Історія Пиріжної

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

В статтю "Історичні факти про заснування села Пиріжна" внесені зміни - вказані посилання на джерела та перелік литератури, які були використані для цієї статті. Ця стаття написана на дійсних історчних фактах. Наприклад, у Вікіпедії вказано рік заснування 1853, а на карті Шуберта 1851 року було вже зазначене село Пиріжна. У Вікіпедії також вказано, що село протягнулося на 2,8 км. В Пиріжні я проживала довгий час і точно знаю, що село тягнеться на 7,8 км. Якщо село Пирожна засноване в 1853 році, то яким чином приходний священик Пирожна Іоан Заіонческий освячував церкву у селі Курачі Лози у 1762 році? Усі наведені історичні факти про заснування села Пирожна винайдені у літературі, яка вказана до цієї статті. -- Повідомлення без підпису і дати.

Я погоджуюся з тим, що моя мова не акедемічна, але я не академік і не професор. Я працювала над історією села кілька років та написала книгу "Пиріжна історія заснування та розвитку" і цю статтю. Це село заслуговує, щоб встановити істину і описати його історію. Село Пиріжна засноване нашими предками кілька віків тому і на сьогоднішній день є самобутнім селом, люди якого зберегли свою мову, етнічний склад мешканців, звичаї та обряди своїх предків. Якщо так необхідно, то переведіть мою мову, мій стиль на академічний. Я також хочу запропонувати об'єднати усі матеріали про село Пиріжна на одній сторінці. З повагою Евєліна Моісеєнко.

@Ліна Моісеєнко:Добрий день! Я працюю із статтями про населені пункти (приклад). Якщо бажаєте - можу допомогти оформити статтю про Ваше село. — Шиманський હાય! 08:28, 18 травня 2017 (UTC)[відповісти]